ПРОЕКТОРИ

Full HD проектори

HD проектори што нудат живописни слики и моќни функции

Поврзани производи

XEED_4k600STZ

Монтажни проектори

Прикажувајте слики што ќе остават неверојатен впечаток со помош на нашата палета на монтажни проектори

Image being projected

Проектори со проекција на мала оддалеченост и извонредно мала оддалеченост

Иновативни решенија за проекција со високи перформанси за помали простории

X-ray of chest

Проектори за симулација и дизајн

Извонредни решенија за проекција за креативни апликации

Girl raising arm in educational photo

Проектори за деловно работење и образование

Од простории за состаноци до амфитеатри - пронајдете го соодветниот проектор за вас

Оставете впечаток со проекцијата на екранот, а со тоа и во вашата организација

ПРОНАЈДЕТЕ ПАРТНЕР