Compact and portable hero image projector close up

Монтажни проектори

Решенија со можност за проширување наменети за секакви опкружувања.

Серија XEED WUXGA Laser од Canon

На професионалците што сакаат монтажни ласерски проектори со врвен квалитет за рекламна, медицинска и образовна намена, палетата XEED LASER од Canon им нуди нов дизајн со централно поставување на објективот, ласер за кој е потребно минимално одржување, поврзување со HDBaseT и избор од шест објективи.

Canon XEED LASER Series

Серија XEED WUXGA Laser

Ласерски проектори LCOS што се одликуваат со мали потреби за одржување, голема светлина и прецизни бои

Canon XEED LASER Series

Едноставно монтирање и одржување

Користењето на проекторите не може да биде поедноставно. Функциите за моторизирано зумирање, фокусирање и поместување на објективот може да се менуваат преку далечинскиот управувач со прецизност од половина пиксел - совршено за монтирање на еден или повеќе проектори, како што се системите за редење, спојување и системите во вид на куполи. Лампите со висока ефикасност се поставени на задната страна, а филтрите за воздух треба само да ги извлечете. На овој начин, одржувањето на проекторите е брзо и лесно.

WUX6500 Close up angle beauty shot

Заменливи објективи

Надополнете го вашиот проектор. Изберете некој од петте заменливи објективи со врвен квалитет наменети за проекторите XEED или некој од осумте објективи наменети за палетата LX.

Connectivity wide view man projector presentation

Висококвалитетна обработка на слики со разновидни опции

Благодарение на оптичкиот систем AISYS за извонредно јасни слики и големиот избор на достапни влезови, овие професионални проектори нудат слика со фантастичен квалитет и разновидни опции за поврзување. Хардверското спојување на рабовите овозможува беспрекорно спојување на повеќе проектори. Трапезоидната корекција во четири точки овозможува остри и прецизни слики дури и кога проектирате под агол.

Connectivity wide view man projector presentation

Не го пронајдовте тоа што го баравте?