ПРОЕКТОРИ

Ласерски проектори

Проектори со ласерска светлина што нудат неверојатни слики во секакви опкружувања

Canon 4k black projector

Ви ја претставуваме проекцијата во 4K

Јасна, остра и реалистична. 4K проекторите нудат ненадминат квалитет на слика

Поврзани производи

XEED_4k600STZ

Монтажни проектори

Прикажувајте слики што ќе остават неверојатен впечаток со помош на нашата палета на монтажни проектори

Girl with arm up in educational setting

Проектори за деловно работење и образование

Од простории за состаноци до амфитеатри - пронајдете го соодветниот проектор за вас

X-ray of chest

Проектори за симулација и дизајн

Извонредни решенија за проекција за креативни апликации

Уживајте во помали работни трошоци и трајност на ласерска проекција

КАДЕ МОЖЕ ДА КУПИТЕ