LV LCD-проектори

Палета на лесни и преносливи проектори што се одликуваат со голема светлина, LCD-технологија за одлични бои и детали, долготрајни лампи и лесно одржување за сигурно и ефикасно функционирање.

LV WU360

Три проектори со врвен квалитет и перформанси

Палетата на преносливи LV-проектори со голема светлина од Canon нудат избор на квалитет со резолуција WUXGA, WXGA и XGA благодарение на технологијата за LCD-панели и лампите со долготраен век за максимална ефикасност и врвни перформанси со мали трошоци.

Погледни целосни спецификации

Лист за продажба

Калкулатор за оддалеченост / CAD податоци

Intro Image

Погледнете ги сите функции

LV-WU360

Пренослив проектор со WUXGA-резолуција (1920x1200) што прикажува светли и јасни слики и се одликува со долг работен век и мали вкупни трошоци за користење

Спецификации

Компактен, лесен дизајн

LCD-технологија

Висок контраст и голема светлина од 3.600 лумени

Работен век на лампата до 20.000 часа

Мал шум при работа, до 30 dB

Повеќе опции за поврзување

Трапезоидна корекција

Звучник од 10 W

Погледнете ги сите спецификации

LV WU360

LV-WX370

Пренослив проектор со WXGA-резолуција (1280 x 800) што прикажува светли и јасни слики и се одликува со долг работен век и мали вкупни трошоци за користење

Спецификации

Компактен, лесен дизајн

LCD-технологија

Висок контраст и голема светлина од 3.700 лумени

Работен век на лампата до 20.000 часа

Мал шум при работа, до 30 dB

Повеќе опции за поврзување

Трапезоидна корекција / геометриска корекција

Звучник од 10 W

Погледнете ги сите спецификации

LV WX370

LV-X350

Пренослив проектор со XGA-резолуција што прикажува светли и јасни слики и се одликува со долг работен век и мали вкупни трошоци за користење

Спецификации

Компактен, лесен дизајн

LCD-технологија

Висок контраст и голема светлина од 3.500 лумени

Работен век на лампата до 20.000 часа

Мал шум при работа, до 30 dB

Повеќе опции за поврзување

Трапезоидна корекција / геометриска корекција

Звучник од 10 W

Погледнете ги сите спецификации

LV X350


Дополнителна опрема

Слични производи