4K DLP-ласерски проектор LX-4K3500Z

4K DLP-ласерски проектор со голема светлина до 35.000 лумени и избор од седум изборни заменливи објективи за проекции во големи простории.

Hero Image

Монтажен 4K DLP-ласерски проектор со 35.000 лумени

Одликувајќи се со DLP-технологија со 3 чипа, 2 ласери во боја и фосфорно тркало за светлина од 35.000 лумени и одлична репродукција на бои, LX-4K3500Z прикажува стандардна 4K-резолуција (4096 x 2160) поради што е соодветен за многубројни апликации во големи опкружувања.

Погледни целосни спецификации

Specification Intro Image

Погледнете ги сите функции

Спецификации

4K

Резолуција од 4096 x 2160

DLP

Технологија DLP

HDMI

HDMI-приклучоци x2

DP

Display Port x2

HDBaseT

Мрежен приклучок 100BASE-TX 4K

Ласер

Светлина од 40.000 лумени во центарот

Погледнете ги сите спецификации

SPEC Intro Right

Што содржи кутијата

Проектор

Далечински управувач

AC кабел за напојување

Слични производиДополнителна опрема