Ласерски DLP-проектор LX-MH502Z од Canon

Компактен, монтажен и ласерски DLP-проектор што нуди голема светлина и врвен 4K UHD-квалитет.

LX-MH502Z

Компактен, монтажен и ласерски 4K UHD-проектор со голема светлина

Ако сакате слика со извонреден квалитет на бои и деловен изглед, со мали вкупни трошоци за користење, овој лесен и монтажен проектор ви нуди 5.000 лумени, поврзување преку HDBaseT и технологија за 4-насочно поместување на пикселите за да обезбеди навистина неверојатни резултати со 4K UHD-резолуција.

Погледни целосни спецификации

LX-MH502Z

Погледнете ги сите функции

Спецификации

4K

Резолуција од 3840 x 2160*

DLP

Технологија DLP

HDMI

2 x HDMI-приклучоци

PJ Link

Протокол за контрола со индустриски стандард

Поддршка за Crestron

Протокол за контрола Crestron

Гаранција од 5 години

Продолжена гаранција од 5 години (12.000 часа)
Важат правила и услови

Погледнете ги сите спецификации

LX-MH502Z

* При стандардна резолуција од 1920 x 1080, сите пиксели се делат на 4 псевдо пиксели со употреба на наменски алгоритам за слики и мотор за 4K-поместување што ја пренасочува светлината на пикселите да се појави на 4 места. Добиената слика за приказ ќе биде во 4K UHD-резолуција: 3840 x 2160 пиксели.

Слични производи