LV-WU360

Проектор LX-MU500Z од Canon

Најсовремен и компактен монтажен ласерски проектор со стандардна WUXGA резолуција и технологија DLP за извонредна репродукција на слики

Побарајте информации

Галерија

Најсовремен и компактен DLP ласерски проектор со моќна светлина

Најсовремениот монтажен ласерски проектор LX-MU500Z од Canon е совршен партнер за висококвалитетна обработка на слика со 5.000 лумени, стандардна WUXGA резолуција, сооднос на динамичкиот контраст од 50.000:1 и работен век на изворот на светлина до 20.000 часови.

Погледни целосни спецификации

Лист за продажба

Калкулатор за оддалеченост / CAD податоци

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Стандардна WXGA резолуција (1920 x 1200 пиксели)

Светлина од 5.000 лумени

Технологија DLP

Сина ласерска диода со тркало од жолт фосфор

Работен век на изворот на светлина од 20.000 часови

Трапезоидна корекција во 4 агли

5 години гаранција од Canon
(12.000 часови)

Важат правила и услови

Бесплатно позајмување проектор уште следниот ден за време на поправката

Погледнете ги сите спецификации

Што содржи кутијата

Мултимедиумски проектор LX-MU500Z

Далечински управувач LV-RC08

Литиумска батерија во вид на монета CR2032 x 1

AC кабел за напојување

Поврзани производи