ПРОЕКТОРИ

Проектори со проекција на мала оддалеченост
и извонредно мала оддалеченост

Уживајте во кристално чисти слики во најмали простории

Поврзани производи

XEED_4k600STZ

Монтажни проектори

Прикажувајте слики што ќе остават неверојатен впечаток со помош на нашата палета на монтажни проектори

Image being projected

Full HD проектори

Остри и реалистични слики со 1080p во секое време со нашата палета на Full HD проектори

X-ray of chest

Проектори за симулација и дизајн

Извонредни решенија за проекција за креативни апликации

Girl raising arm in educational photo

Проектори за деловно работење и образование

Од простории за состаноци до амфитеатри - пронајдете го соодветниот проектор за вас

Уживајте во најјасни и најсветли слики од најмали проектори

КАДЕ МОЖЕ ДА КУПИТЕ