Серија XEED WUXGA LCOS

Извонредна палета на проектори со висока резолуција и голема светлина за професионално поставување

XEED WUXGA Series

Монтажни проектори со разновидни опции и голема светлина

Палетата XEED WUXGA од Canon им нуди дизајн со централно поставен објектив и разновидни опции, WUXGA резолуција, поврзување со HDBaseT и избор од шест објективи на професионалците што сакаат монтажни проектори со врвен квалитет.

XEED WUXGA Series

Компактен дизајн

Оптичкиот систем AISYS на Canon и LCOS-панелот си висока резолуција нудат рамномерна и чиста слика.

Голема светлина

Уживајте во живописни, динамични и врвни проекции од палетата на проектори со висок број на лумени.

Едноставно поврзување

Вграден Wi-Fi, како и HDMI, LAN, USB и DisplayPort за најголема можна разновидност и практичност.

projection of canon logo

Лесна инсталација

Инсталирајте и вршете проекции во различни опкружувања, вклучувајќи и инсталација за 360 степени.

Тивко функционирање

Уживајте во дискретните проекции благодарение на нискиот шум при работењето до 27dB.

Закажување 24/7

Поставете го проекторот да работи во специфични времиња во текот на годината со програмирањето без напор.

projection of plant
large projection of roads

Објективи за проектори од Canon

Дознајте како оригиналните објективи за проектори од Canon нудат исклучителна јасност, светлина и бои

ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ПАЛЕТАТА

XEED WUX5800

XEED WUX5800 им нуди голема светлина, контраст и острина со мала потрошувачка на енергија и лесно одржување на опкружувањата во кои е потребна репродукција на квалитетни слики и сигурност.

Спецификации

XEED WUXGA LCOS Series

AISYS

Моќна светлина и голем стандарден сооднос на контрастот

XEED WUXGA LCOS Series

Full HD

Репродукција на Full HD видео записи со совршени детали

XEED WUXGA LCOS Series

HDMI

HDMI приклучок

XEED WUXGA LCOS Series

HDBaseT

HDBaseT поддржува HD видео, звук и контрола

XEED WUXGA LCOS Series

Поддршка за Crestron

Crestron Room View за контрола

XEED WUXGA LCOS Series

Апликација Canon Service Tool

Апликација Canon Service Tool

XEED WUXGA LCOS Series

Продолжена гаранција од 3 години

Продолжена гаранција за XEED од 3 години

Погледнете ги сите спецификации

XEED WUXGA Series
* Гаранција: важат правила и услови

ЛИСТА СО ПОТВРДА ЗА HDBASET: МОДЕЛ СО ЛАМПА

Производител Име на моделот Слика Аудио LAN Сериски број
Crestron DM-TX-201C Да Да Да -
DM-TX-401C Да Да Да -
AMX DX-TX Да*1 Да Да -
Kramer TP-581T Да*2 Да Да Да
TP-582T Да*2 Да Да Да
Extron*3 XTP T USW 103 Да Да Да*4 Да*4
Gefen GEF-HDCAT5-ELRPOL Да*2 Да Да*4 -
Atlona AT-HDTX-RSNET Да*2 Да Да -
CYP PU-507-KIT Да*2 Да Да Да
* Да: достапно, Не: не е достапно, -: Нема функција во Tx
* 1: кога ќе приклучите одредени влезни уреди, сликата може да се прикаже неправилно
* 2: кога ќе приклучите одредени влезни уреди, сликата може да се прикаже со поинаква резолуција од очекуваната
* 3: потребно е да ја поставите функцијата Extron XTP на „Вклучено“
* 4: само изборот „Нормално“ за функцијата за напојување во режим на подготвеност може да овозможи комуникација додека проекторот е во режим на подготвеност

XEED WUX6700

XEED WUX6700 им нуди голема светлина, контраст и острина со мала потрошувачка на енергија и лесно одржување на опкружувањата во кои е потребна репродукција на квалитетни слики и сигурност.

Спецификации

XEED WUXGA LCOS Series

AISYS

Моќна светлина и голем стандарден сооднос на контрастот

XEED WUXGA LCOS Series

Full HD

Репродукција на Full HD видео записи со совршени детали

XEED WUXGA LCOS Series

HDMI

HDMI приклучок

XEED WUXGA LCOS Series

HDBaseT

HDBaseT поддржува HD видео, звук и контрола

XEED WUXGA LCOS Series

Поддршка за Crestron

Crestron Room View за контрола

XEED WUXGA LCOS Series

Апликација Canon Service Tool

Апликација Canon Service Tool

XEED WUXGA LCOS Series

Продолжена гаранција од 3 години

Продолжена гаранција за XEED од 3 години

Погледнете ги сите спецификации

XEED WUXGA Series
* Гаранција: важат правила и услови

ЛИСТА СО ПОТВРДА ЗА HDBASET: МОДЕЛ СО ЛАМПА

Производител Име на моделот Слика Аудио LAN Сериски број
Crestron DM-TX-201C Да Да Да -
DM-TX-401C Да Да Да -
AMX DX-TX Да*1 Да Да -
Kramer TP-581T Да*2 Да Да Да
TP-582T Да*2 Да Да Да
Extron*3 XTP T USW 103 Да Да Да*4 Да*4
Gefen GEF-HDCAT5-ELRPOL Да*2 Да Да*4 -
Atlona AT-HDTX-RSNET Да*2 Да Да -
CYP PU-507-KIT Да*2 Да Да Да
* Да: достапно, Не: не е достапно, -: Нема функција во Tx
* 1: кога ќе приклучите одредени влезни уреди, сликата може да се прикаже неправилно
* 2: кога ќе приклучите одредени влезни уреди, сликата може да се прикаже со поинаква резолуција од очекуваната
* 3: потребно е да ја поставите функцијата Extron XTP на „Вклучено“
* 4: само изборот „Нормално“ за функцијата за напојување во режим на подготвеност може да овозможи комуникација додека проекторот е во режим на подготвеност

XEED WUX7500

XEED WUX7500 им нуди голема светлина, контраст и острина со мала потрошувачка на енергија и лесно одржување на опкружувањата во кои е потребна репродукција на квалитетни слики и сигурност.

Спецификации

XEED WUXGA LCOS Series

AISYS

Моќна светлина и голем стандарден сооднос на контрастот

XEED WUXGA LCOS Series

Full HD

Репродукција на Full HD видео записи со совршени детали

XEED WUXGA LCOS Series

HDMI

HDMI приклучок

XEED WUXGA LCOS Series

HDBaseT

HDBaseT поддржува HD видео, звук и контрола

XEED WUXGA LCOS Series

Поддршка за Crestron

Crestron Room View за контрола

XEED WUXGA LCOS Series

Апликација Canon Service Tool

Апликација Canon Service Tool

XEED WUXGA LCOS Series

Продолжена гаранција од 3 години

Продолжена гаранција за XEED од 3 години

Погледнете ги сите спецификации

XEED WUXGA Series
* Гаранција: важат правила и услови

ЛИСТА СО ПОТВРДА ЗА HDBASET: МОДЕЛ СО ЛАМПА

Производител Име на моделот Слика Аудио LAN Сериски број
Crestron DM-TX-201C Да Да Да -
DM-TX-401C Да Да Да -
AMX DX-TX Да*1 Да Да -
Kramer TP-581T Да*2 Да Да Да
TP-582T Да*2 Да Да Да
Extron*3 XTP T USW 103 Да Да Да*4 Да*4
Gefen GEF-HDCAT5-ELRPOL Да*2 Да Да*4 -
Atlona AT-HDTX-RSNET Да*2 Да Да -
CYP PU-507-KIT Да*2 Да Да Да
* Да: достапно, Не: не е достапно, -: Нема функција во Tx
* 1: кога ќе приклучите одредени влезни уреди, сликата може да се прикаже неправилно
* 2: кога ќе приклучите одредени влезни уреди, сликата може да се прикаже со поинаква резолуција од очекуваната
* 3: потребно е да ја поставите функцијата Extron XTP на „Вклучено“
* 4: само изборот „Нормално“ за функцијата за напојување во режим на подготвеност може да овозможи комуникација додека проекторот е во режим на подготвеност

Canon Service Tool for PJ App

Контролирајте ги далечински ласерот и проекторите со лампа на XEED од IOS-уредите користејќи ја бесплатната апликација на Canon за проектирање

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ТУКА

Слични линкови

Дополнителна опрема