Серија XEED WUXGA Laser

Новата палета LCOS на ласерски проектори со голема светлина за професионално поставување.

XEED WUXGA Series

Монтажни проектори со разновидни опции и работен век на ласерот од 20.000

На професионалците што сакаат монтажни ласерски проектори со врвен квалитет за рекламна, медицинска и образовна намена, палетата XEED LASER од Canon им нуди нов дизајн со централно поставување на објективот, ласер за кој е потребно минимално одржување, поврзување со HDBaseT и избор од шест објективи.

XEED WUXGA Series

Компактен дизајн

Оптичкиот систем AISYS на Canon и LCOS-панелот си висока резолуција нудат рамномерна и чиста слика.

Прилагодлива моќност

Ласерската светлина може да се прилагоди од 20-100%, вклучувајќи ја и константната светлина.

Проектирање во HDR

Уживајте во богатите и детални слики со исклучителна јасност, острина и контраст, дури и со HRD-содржините.

turtle projection

Едноставно поврзување

Вграден Wi-Fi, како и HDMI, LAN, USB и DisplayPort за најголема можна разновидност и практичност.

Лесна инсталација

Инсталирајте и вршете проекции во секое опкружување, под кој било агол од 360 степени, вклучувајќи го и режимот за автопортрети.

Закажување 24/7

Поставете го проекторот да работи во специфични времиња во текот на годината со програмирањето без напор.

projection of projector

large projection of roads

Објективи за проектори од Canon

Дознајте како оригиналните објективи за проектори од Canon нудат исклучителна јасност, светлина и бои

ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ПАЛЕТАТА

XEED WUX5800Z

LASER XEED WUX5800Z им нуди голема светлина, контраст и острина со мала потрошувачка на енергија и лесно одржување на опкружувањата во кои е потребна долготрајна и посветла проекција со минимални прекини.

Спецификации

XEED WUXGA LCOS Series

AISYS

Моќна светлина и голем стандарден сооднос на контрастот

XEED WUXGA LCOS Series

Full HD

Репродукција на Full HD видео записи со совршени детали

XEED WUXGA LCOS Series

HDMI

HDMI приклучок

XEED WUXGA LCOS Series

PJLink

Протокол за контрола со индустриски стандард

XEED WUXGA LCOS Series

Поддршка за Crestron

Crestron Room View за контрола

XEED WUXGA LCOS Series

Wi-Fi

Лесно далечинско и безжично управување

XEED WUXGA LCOS Series

Гаранција од 5 години*

Важат правила и услови

Погледнете ги сите спецификации

XEED WUXGA Series

XEED WUX6600Z

LASER XEED WUX6600Z нуди неверојатно голема светлина, контраст и острина со мала потрошувачка на енергија за да овозможи непрекината проекција со минимално одржување.

Спецификации

XEED WUXGA LCOS Series

AISYS

Моќна светлина и голем стандарден сооднос на контрастот

XEED WUXGA LCOS Series

Full HD

Репродукција на Full HD видео записи со совршени детали

XEED WUXGA LCOS Series

HDMI

HDMI приклучок

XEED WUXGA LCOS Series

PJLink

Протокол за контрола со индустриски стандард

XEED WUXGA LCOS Series

Поддршка за Crestron

Crestron Room View за контрола

XEED WUXGA LCOS Series

Wi-Fi

Лесно далечинско и безжично управување

XEED WUXGA LCOS Series

Гаранција од 5 години*

Важат правила и услови

Погледнете ги сите спецификации

XEED LASER Series

XEED WUX7000Z

LASER XEED WUX7000Z им нуди голема светлина, контраст и острина со мала потрошувачка на енергија и лесно одржување на опкружувањата во кои е потребна долготрајна проекција со минимални прекини.

Спецификации

XEED WUXGA LCOS Series

AISYS

Моќна светлина и голем стандарден сооднос на контрастот

XEED WUXGA LCOS Series

Full HD

Репродукција на Full HD видео записи со совршени детали

XEED WUXGA LCOS Series

HDMI

HDMI приклучок

XEED WUXGA LCOS Series

PJLink

Протокол за контрола со индустриски стандард

XEED WUXGA LCOS Series

Поддршка за Crestron

Crestron Room View за контрола

XEED WUXGA LCOS Series

Wi-Fi

Лесно далечинско и безжично управување

XEED WUXGA LCOS Series

Гаранција од 5 години*

Важат правила и услови

Погледнете ги сите спецификации

XEED LASER Series

Canon Service Tool for PJ App

Контролирајте ги далечински ласерот и проекторите со лампа на XEED од IOS-уредите користејќи ја бесплатната апликација на Canon за проектирање

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ТУКА

Слични линкови

Дополнителна опрема