Capture Perfect

Capture-Perfect

Совршена удобност

Скенерите DR на Канон доаѓаат во пакет со софтверот CapturePerfect за да го поедностават скенирањето, меморирањето, споделувањето и печатењето на документите.
Скенирајте директно во е-пошта, формат PDF, датотека или презентација со еден допир на копче. Регистрирајте рутински работи. Уредувајте ги, преуредувајте ги и управувајте со датотеките без напор. Уживајте во едноставноста од почеток до крај.

Совршен квалитет

Софтверот CapturePerfect го подобрува значително квалитетот на сликата. Крајниот резултат е - вашите дигитални документи честопати изгледаат дури подобро и од самите оригинали. Направете го и најсветлиот текст читлив. Имајте изедначени и остри графики. Отстранете ја бојата за прецизно читање за оптичко препознавање знаци. Ротирајте слики. Скенирајте несортирани документи без грижа дали се скенирани накриво. Секогаш очекувајте совршен квалитет.

Совршена продуктивност

Софтверот CapturePerfect ги забрзува сите задачи за скенирање така што ви заштедува време, ги намалува трошоците за работа и притоа можете да продолжите со други важни задачи. Искористете ги придобивките од скенирањето со високи перформанси при голема брзина… на професионален начин и без проблеми.

Широката понуда на карактеристики на удобниот софтвер CapturePerfect:

• скенирање до PDF
• скенирање до е-пошта
• скенирање до печатење
• скенирање до презентација
• скенирање до датотека
• скенирање до печатач
• мулти прозорец
• подобрување текст
• изедначување
• исправување
• предходно скенирање
• ротирање на слика
• одстранување боја на позадина
• оптичко препознавање знаци