Canon Wi-Fi уред WU10 за скенирање кон мобилни уреди Спецификации

ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Име на производ

Wi-Fi уред WU10 од Canon

Тип

Изборен Wi-Fi уред и уред за напојување

Димензии (Ш x Д x В)

125 x 71 x 31,7mm

Тежина

Главен уред 125g / батерија 44,5g

Интерфејс

USB Host за поврзување со скенер
IEEE802.11b/g/n

Напојување со енергија

AC адаптер или литиум-јонска батерија

Скенирање со едно полнење (A4, 200dpi, во боја)

400 слики

Потрошувачка на енергија

Максимална моќност: 13,2W / режим со исклучено напојување: 0,5W

WI-FI СПЕЦИФИКАЦИИ

Режим на работа

Режим на пристапна точка / режим на станица

Стапка за пренос на податоци (теоретски вредности)

IEEE802.11b: макс. 11Mbps
IEEE802.11g: макс. 54Mbps
IEEE802.11n: макс. 300Mbps

Фреквенција

2,4GHz

Wi-Fi безбедност

WPA-PSK(TKIP/AES) WPA2-PSK(TKIP/AES) WEP(64/128 бита)
WPS (поставување на заштитена Wi-Fi мрежа) поддржано

Режим на поврзување

Режим на пристапна точка и станица

Поддршка на мобилни OS

Мобилни апликации достапни за Android и iOS

СОФТВЕР КОЈ СЕ ИСПОРАЧУВА ВО ПАКЕТОТ

За Mac и Windows

Canon Scanner Wireless Connection Utility

Потрошни материјали

Литиум-јонска батерија од Canon - LP-E10