Canon imageFORMULA DR-M260

imageFORMULA DR-M260

Издржлив и сигурен скенер за документи со голема брзина што нуди импресивен квалитет на слика и големи брзини на скенирање.

Каде да купите

Галерија

Scanners Cashback

Get Scanning, Start Saving

Check out our cashback deals on selected imageFORMULA scanners.

Find out more

Елегантно дизајниран скенер за на работна маса кој ја зголемува продуктивноста

Компактниот imageFORMULA DR-M260 има мала конструкција, но нуди големи перформанси. Овој сигурен скенер е опремен со иновативни функции и нуди извонреден квалитет на слика и брзини на скенирање до 60 стр./мин./120 слики/мин.

Погледни целосни спецификации

Datasheet (PDF)

Canon imageFORMULA DR-M260

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Scanning speed A4 (single sided): 60

Брзина на скенирање за A4 (еднострано): 60

Automatic document feeder: 80

Автоматски механизам за снабдување со документи: 80

Enhanced image quality using new on-board DR processor

Подобрен квалитет на слика со нов вграден DR процесор

Double-sided scanning with wide range of media

Двострано скенирање со голем избор на медиуми

Efficient batch scanning

Ефикасно сериско скенирање

Large LCD panel with five-line display is mounted on the scanner for easy, intuitive scanning

Скенерот се одликува со голем LCD екран со приказ на пет линии за лесно и интуитивно скенирање

PDF creation and editing

Создавање и уредување PDF документи

Up to 7500 sheets per day

До 7500 листови на ден

Погледнете ги сите спецификации

Canon imageFORMULA DR-M260
thumbnail

A powerful and versatile desktop scanner, perfect for busy offices

Погледни видеозапис

Canon imageFORMULA DR-M260

Што содржи кутијата

Скенер

Диск за поставување

Kofax VRS диск

Документација

USB кабел

AC адаптер

Кабел за напојување

Поврзани производи