Avantech Scan2x

Најсовремена технологија за интелигентно снимање документи со која се заштедува време, се подобрува ефикасноста и се олеснува скенирањето
Побарајте информации

Преземете брошура

Avantech Scan2x

Интелигентен и едноставен софтвер за скенирање

Фокусирајте се на вашето деловно работење додека Scan2x ги снима вашите документи. Напредната технологија автоматски ги применува соодветните поставки, ги препознава важните податоци и ги пренесува, поради што е идеален за оптимизирање на ефикасноста без дополнителна обука.

Погледни целосни спецификации

Avantech Scan2x

Погледнете ги сите функции

Автоматско препознавање на документи

Листови за испити, интерпретација на прашалници

Изборно ракување преку екран на допир на компјутер и ScanFront 400

Технологија за OCR (оптичко препознавање знаци) и за компресија на IRIS

Проверка и скенирање на пасоши/лични карти

Извлекување на ставки од фактури

Централна конфигурација и ревизија за едноставно одржување на системот

TWAIN TWAIN

Компатибилност со скенери TWAIN, imageRUNNER ADVANCE и ScanFront 400

Поврзани производи

Avantech Logo

Canon е овластен дистрибутер на софтверот Scan2x развиен од партнерот на Canon, Avantech