СОФТВЕР

Софтвер за графика за излози

Надградете го вашето деловно работење со софтвер за претпечатење за да можете да печатите сложени задачи со голема вредност

Océ Touchstone

Océ Touchstone

Победете ја конкуренцијата и печатете материјали со текстура, слоеви и детали што се идеални за пазарот за внатрешно уредување, означување и уметност. Софтверот Océ Touchstone ви овозможува да ги проверувате дизајните пред да ги испратите за да можете секогаш да нудите беспрекорни резултати.

Océ Arizona Xpert

Océ Arizona Xpert

Работете попаметно и создавајте сложени и повеќеслојни проекти на едноставен начин. Можноста за самостојно учење ви овозможува да зачувувате, прилагодувате и повторувате шаблони за да ја зголемите ефикасноста и да ги намалите трошоците. Océ Arizona Xpert е првенствено наменет за серијата Océ Arizona 1300.

Сличен софтвер

Océ ProCut software

Софтвер Océ ProCut

Идеална алатка за операторите за дигитално печатење и отсекување на графика за излози. Автоматизирајте го вашиот работен процес од подготовката па сè до отсекувањето и уживајте во придобивките што ги нуди целосно интегрираниот процес.

ONYX® RIP

ONYX® RIP

Подобрете го вашиот производствен процес со автоматизирање на задачите, управување со боите и намалување на трошоците со помош на овој софтвер со високи перформанси.

ONYX® Thrive

ONYX® Thrive

Основан врз технологијата Adobe® PDF Print Engine, овој софтвер нуди сеопфатен работен процес почнувајќи од дигитална датотека па сè до печатење и отсекување.

Поврзани производи

Дознајте повеќе за нашите решенија од купување до плаќање

Контактирајте го нашиот тим