Kofax eCopy PDF Pro Office 6

Иновативно и едноставно решение за создавање, конвертирање, уредување и заштита на PDF-датотеки, со GDPR-функции за бришење
Побарајте информации

Canon Kofax eCopy PDF Pro Office 6

Софтвер што ќе го реализира вистинскиот потенцијал на вашите PDF-датотеки

Паметниот придружник за PDF-датотеки претставува моќна алатка за создавање, уредување, конверзија и означување документи. Добијте поголема деловна продуктивност благодарение на врвната технологија за оптичко препознавање на знаци и функциите за обработка на цели зборови во вашите PDF-датотеки.

Nuance eCopy PDF Pro Office 6
Create a searchable PDF Create a searchable PDF

Создавајте PDF-датотеки со можност за пребарување

Edit a PDF Edit a PDF

Уредувајте PDF-датотеки

 

Convert a PDF Convert a PDF

Конвертирајте PDF-датотеки

 

Assemble a PDF Assemble a PDF

Составувајте PDF-датотеки
 
 

Secure PDF Secure PDF

Обезбедувајте PDF-датотеки

Create a fillable form Create a fillable form

Создавајте формулари за пополнување

Create PDF/A compliant documents Create PDF/A compliant documents

Создавајте документи усогласени со PDF/A

Search a PDF file for patterns Search a PDF file for patterns

Пребарувајте шаблони во PDF-датотеки

Погледнете ги сите функции

Поврзани производи