Student Cashback
alt text goes here

НОВА АКАДЕМСКА ГОДИНА.

НОВИ ПРИКАЗНИ.

Уживајте во својата нова академска година и доловете ги сите нови возбудливи моменти.

Вашата студентска картичка овозможува големи попусти за одредени фотоапарати од Canon!
Купете било кој производ од Canon кој е вклучен во промотивната понуда, регистрирајте се со својата студентска картичка и ќе добиете веднаш повраток на пари на вашата сметка.
Откријте ги нашите производи!

Промотивните производи може да се продаваат само како тело на фотоапаратот, во комплет со објективи или пак во пакет, но може да се поднесе само едно барање. Односно, доколку комплетот вклучува два промотивни производи, купувачот ќе мора да одбере еден производ за кој ќе поднесе барање.

Промотивен период: од 17-ти Септември 2018 до 31-ви Октомври 2018.

Мал фотоапарат со целосен кадар и големо срце

Вашите следни чекори на факултет. Вашите следни чекори во фотографирањето. Canon 6D Mark II овозможува да снимате амбициозни фотографии и видео записи и е вашиот чекор во светот на професионалното фотографирање. Направете возбудлив следен чекор.

Дознајте повеќе

Student Cashback

Бидете спремни за сите тие нови приказни

Нашите фотоапарати без огледала се спремни за снимање на сите тие кул моменти кои се случуваат додека животот се одвива околу вас. Модерен, со исклучителен квалитет, компактен, неверојатно лесен.

Истражете го нашиот асортиман на фотоапарати без огледала!

Decorate for fun

Целосна листа на производи кои ги опфаќа промотивната понуда и соодветните парични износи:

DSLR Повраток на пари
Canon EOS 5D Mark IV 12.300 ден
Canon EOS 6D Mark II 7.700 ден
Canon EOS 7D Mark II 6.150 ден
Canon EOS 80D 3.700 ден
Canon EOS 77D 3.100 ден
Canon EOS M5 3.100 ден
Canon EOS M6 3.100 ден
Canon EOS M50 3.100 ден
Canon EOS 800D 3.100 ден
Speedlite
Canon Speedlite 600EX II-RT 1.550 ден
Canon Speedlite 430EX III-RT 1.250 ден
Видео
Canon EOS C300 Mark II 30.750 ден
Canon EOS C200 18.500 ден
Canon EOS C100 Mark II 12.300 ден
Canon XF405 12.300 ден
Canon XF400 12.300 ден
Canon XA15 3.100 ден
Canon XC15 6.150 ден
Canon XC10 4.600 ден
Canon LEGRIA GX10 9.200 ден
Canon LEGRIA HF G26 3.100 ден
Објективи
Canon EF 14mm f/2.8L II USM 6.150 ден
Canon EF 24mm f/1.4L II USM 4.600 ден
Canon EF 28mm f/2.8 IS USM 1.550 ден
Canon EF 35mm f/1.4L II USM 6.150 ден
Canon EF 50mm f/1.2L USM 4.600 ден
Canon EF 50mm f/1.4 USM 1.550 ден
Canon EF 85mm f/1.2L II USM 6.150 ден
Canon EF 100mm f/2 USM 1.550 ден
Canon EF 135mm f/2L USM 3.100 ден
Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM 4.000 ден
Canon EF 11-24mm f/4L USM 15.400 ден
Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM 10.750 ден
Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM 6.150 ден
Canon EF 28-300mm/1:3,5-5,6L IS USM 7.700 ден
Canon EF 70-200mm f/4L IS USM 3.100 ден
Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM 6.150 ден
Canon EF 70-300mm 1:4,0-5,6L IS USM 4.300 ден
Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM 7.700 ден
Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM 3.100 ден
Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM 1.550 ден
Печатачи за институции
Canon imagePROGRAF PRO-1000 7.050 ден
Canon PIXMA PRO-10S 4.300 ден
Canon PIXMA PRO-100S 3.100 ден
Печатачи за студенти
Canon PIXMA TS6250 - BLACK 620 ден
Canon PIXMA TS6251 - WHITE 620 ден
Canon PIXMA TS8250 - BLACK 920 ден
Canon PIXMA TS8251 - WHITE 920 ден
Canon PIXMA TS8252 - RED 920 ден
Canon PIXMA TS9150 - GREY 1.250 ден
Canon PIXMA TS9155 - RED 1.250 ден
Canon PIXMA IX6850 - BLACK 920 ден
Canon PIXMA IP8750 - BLACK 1.850 ден


Промотивен период: од 17-ти Септември 2018 до 31-ви Октомври 2018.


Neptun
Pixplus

Останете во тек преку следење на нашите канали на социјалните мрежи.

Facebook