Student Cashback
alt text goes here

ОТКРИЈТЕ

ПОВТОРНО

Откријте го нашиот целосен асортиман на фотоапарати со полн кадар и купете го вашиот нов фотоапарат

Редефинирани професионални фотоапарати без огледало
Што и како и да фотографирате, EOS R5 ќе ви овозможи да бидете креативни на начини што не беа достапни досега. Правете сензационални фотографии од 45 мегапиксели со брзина до 20 слики во секунда* или кинематографски 12-битни 8K НЕОБРАБОТЕНИ видеозаписи, користејќи ја целата ширина на сензорот на фотоапаратот. Напредниот AF е програмиран со употреба на вештачка интелигенција со длабоко учење, додека вградениот стабилизатор на слика во телото работи заедно со стабилизаторот на слика на објективот за да обезбеди заштита од тресење на фотоапаратот до 8 запирања*.

Find out more

Expand Your Horizon

Беспрекорна брзина. Беспрекорен фотоапарат без огледало.

Радикалниот EOS R6 содржи технологија што ќе направи повторно да се вљубите во фотографијата. Гледајте и фотографирајте субјекти на сосема нов начин и додадете нова димензија во раскажувањето на вашата визуелна приказна.

Find out more

Expand Your Horizon

Дизајн и перформанси што ги надминуваат очекувањата

Сензор за полн кадар од 30,3 мегапиксели со импресивни детали, ISO перформанси и Dual Pixel CMOS AF. Заедно со новите RF објективи, Canon EOS R нуди врвно искуство во фотографирање кое ќе го унапреди раскажувањето на вашата приказна.

Find out more

Expand Your Horizon

Вратете го вашиот стар функционален и неоштетен DSLR фотоапарат или фотоапарат без огледало и добијте попуст при купувањето на нов FF Canon фотоапарат. 

Промоцијата важи од 1.12.2020 до 31.1.2021 додека има на залиха. 

Важат одредбите и условите. 

Целосна листа на производи на промоција

 

Попусти при набавка на нов фотоапарат, изразени во ден.

 

Ако не донесете фотоапарат, ова е попустот што ќе го добиете кога ќе купите било кој од фотоапаратите наведени во оваа табела

Ако донесете фотоапарат БЕЗ полн кадар (DSLR или без огледала), ова е попустот што ќе го добиете кога ќе купите било кој од фотоапаратите наведени во оваа табела

Ако донесете фотоапарат со полн кадар (DSLR или без огледала), ова е попустот што ќе го добиете кога ќе купите било кој од фотоапаратите наведени во оваа табела

EOS 1Dx Mark II

        24.600 ден.

   36.900 ден.

    61.500 ден.

EOS 5D Mаrk IV

           9.230 ден.

   18.450 ден.

    27.670 ден.

EOS 6D Mark II

           6.150 ден.

     9.230 ден.

    18.450 ден.

EOS R5

        12.300 ден.

   24.600 ден.

    36.900 ден.

EOS R6

           9.230 ден.

   18.450 ден.

    27.670 ден.

EOS R

           9.230 ден.

   18.450 ден.

    27.670 ден.

EOS RP

           6.150 ден.

     9.230 ден.

    18.450 ден.

Одредби и услови

Промоцијата важи кај назначените партнери. Погледнете го целиот список со партнери овде:

Pixplus​