legria family video cameras

Компактни семејни видеокамери LEGRIA

Снимајте и споделувајте неверојатно стабилни Full HD видеоснимки со врвен квалитет со помош на палетата на компактни видеокамери HF R LEGRIA.

Интелигентна оптичка стабилизација на слика

Интелигентната стабилизација на слика ќе се погрижи да добиете остри и детални видеоснимки – вие треба да се фокусирате само на снимањето. Таа автоматски ја открива сцената и ги избира најсоодветните поставки за стабилизација на слика помеѓу 4-те режими за елиминирање на движењето и спречување на заматувањето.

Снимање со врвен квалитет

Уживајте во најдоброто од Full HD со брзина на снимање до 50 слики во секунда која овозможува дури и динамичните објекти да изгледаат остри и јасни.

highest quality recording
baby mode video cameras

Волшебни моменти на бебињата

Снимете ги првите чекори и првите зборови на вашето дете, како и многу други моменти, со помош на напредниот режим за бебиња. Создадете интересни албуми за најмногу три деца, а снимениот материјал автоматски ќе се зачувува во албумот што ќе го изберете.

Погледни видеозапис

Помош за обликување на кадарот

Кога користите голем зум може да го изгубите објектот, но функцијата за помош при обликување на кадарот ќе ви помогне да го задржите во видикот и полесно да ги следите случувањата. Изгубените објекти можете лесно да ги пронајдете со притиснување на едно копче, а потоа ќе се обнови и оригиналната позиција на зумирање.

zoom framing assist

Снимајте исклучителен звук

Благодарение на функцијата за избирање на аудио сцена и вградениот микрофон со зумирање и голема чувствителност, лесно ќе можете да ги направите вашите видео снимки да звучат подеднакво добро како што изгледаат. Само изберете еден од 5-те режими за сцена, како музика или говор, а поставките за звукот автоматски ќе се оптимизираат.

audio scene select