DP-V1711

Canon DP-V1711

Професионален 4K UHD-екран од 17 инчи со 12G-SDI и многубројни функции за HDR

Галерија

Цврст и компактен 4K UHD-екран од 17 инчи за следење на слика во студија и репортерски возила

Се одликува со влезови 12G-SDI и HDMI, опција за поставување во конструкција и поддршка за функции за HDR EOTF и многубројни функции компатибилни со HDR

Погледни целосни спецификации

DP V1711

Погледнете ги сите функции

Спецификации

icon

UHD (3840 x 2160) резолуција

icon

DCI (2048 x 1080) резолуција

icon

Поддршка за 4 влезови со 4K/50P

Погледнете ги сите спецификации

DP V1711

Поврзани производи

Изборна дополнителна опрема