Canon DP-V2421

Референтен 4K HDR-екран од 24 инчи со голема светлина, 12G-SDI и многубројни функции за HDR.

Побарајте информации

Галерија

Референтен 4K HDR-екран од 24 инчи за разновидна намена при снимање во 4K HDR

Екранот со голема осветленост од 1.200 cd/m2 и приклучоци 12G-SDI и HDMI поддржува функции за HDR EOTF и многубројни функции компатибилни со HDR.

Погледни целосни спецификации

Погледнете ги сите функции

Спецификации

4K resolution

4K-резолуција (4096 x 2160)

UHD resolution

UHD (3840 x 2160) резолуција

DCI resolution

DCI (2048 x 1080) резолуција

Supporting multiple EOTFs including PQ and HLG

Поддршка за повеќе функции EOTF меѓу кои и PQ и HLG

Supporting 4 x 4K/50P single cable inputs

Поддршка за 4 влезови со 4K/50P

Погледнете ги сите спецификации

specifications

Поврзани производи

Изборна дополнителна опрема