LEGRIA 4K AND FULL HD CAMCORDERS
alt text goes here

4K И FULL HD ВИДЕОКАМЕРИ LEGRIA ЗА ЕНТУЗИЈАСТИ ЗА СНИМАЊЕ

Снимајте неверојатни видеоснимки што ја изразуваат вашата страст за раскажување приказни со палетата напредни видеокамери HF G LEGRIA.

Врвен квалитет и креативност

Палетата HF G LEGRIA нуди напредна технологија и врвни креативни контроли сместени во практична видеокамера што може да се држи во една рака и што е идеална за видеоблогери, сниматели на видеозаписи за youtube, сниматели на документарни видеозаписи и независни филмови.

Напредна технологија

Снимајте неверојатно јасни и живописни видеоснимки - дури и при слабо осветлување - благодарение на HD CMOS PRO сензорот или 4K CMOS сензорот од тип 1,0, вградениот ND филтер, стабилизацијата на слика со 5 оски и напојуваната стабилизација на слика, како и широкиот динамички опсег.

Advanced technology

Удобно и креативно фотографирање

Фотографирајте рачно на едноставен начин со преклопник за зумирање со професионален стил, визир со можност за закосување и интуитивен екран на допир. Користете ги прилагодливите копчиња за функции и вртливото копче за да ја преземете контролата, да го забрзате ракувањето и да поврзете микрофон и слушалки за висококвалитетен звук.

Comfortable creative shooting

4k или Full HD?

Откријте ги придобивките од снимање во 4K или во Full HD, почнувајќи од резолуција на слика па сè до складирање податоци, уредување и репродукција, за да можете да изберете кој уред е најсоодветен за сите ваши креативни проекти и во сегашноста и во иднината.

Прочитајте повеќе

4k or Full HD?

Кој фотоапарат од Canon е најдобар за вашите потреби за снимање

Не сте сигурни каков вид на уред од Canon е најдобар за вас? Споредете ги придобивките од снимање видеоснимки со видеокамера LEGRIA, фотоапарат EOS со заменливи објективи или некој од нашите компактни фотоапарати.

Прочитајте повеќе

Which Canon camera is best for your video needs

Не го најдовте тоа што го сакате?

  • Canon
  • Видеокамери LEGRIA HF G