hero
alt text goes here

ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ
ВИДЕОКАМЕРИ

Компактни и лесни видеокамери со разновидни опции што се идеални за многубројни специјални намени.

Практично конфигурирање со повеќе интерфејси

Овие повеќенаменски видеокамери, со разновидни опции, висококвалитетно снимање и голема флексибилност при инсталацијата и контролирањето, внесуваат нови можности во апликации како документарни видеоснимки за дивите животни и природата, настапи во живо, снимање во студио и далечинско снимање и надзор.

feature

ME20F-SHN

Оваа професионална мрежна камера снима Full HD видео во боја во потполна темнина со максимална ISO вредност над 4 милиони, со помош на CMOS сензор од 2,26 MP за целосна слика.

feature

Целосен опсег

Креативни конфигурации

Зголемете ја вашата креативност со EF приклучокот со функција за заклучување при снимањето кој поддржува голем избор на компатибилни EF/EF-S објективи од Canon. Интегрирајте го во работните процеси на едноставен начин со многубројните приклучоци* како што е HDMI излезот, Genlock и приклучоците 3G/HD-SDI.
*Во зависност од моделот

Creative configurations

Повеќе интерфејси за контрола

Поставете ја и користете ја камерата на начин по ваш избор благодарение на интерфејсите* за далечинска контрола како што е приклучокот од 2,5 mm, приклучокот RS422 и приклучокот за етернет.
*Во зависност од моделот

Multi control interface

Мали и флексибилни

Овие мали и лесни камери, со приклучоци на горната и долната страна, можете лесно да ги поставите на тешко достапни места и се идеални за специјални намени благодарение на уникатните функции* како извонредно големи ISO вредности, инфрацрвена светлина, етернет и напреден автоматски фокус.
*Во зависност од моделот

Small and flexible

Поврзани производи

Discover Canon Pro Video and re-think what you can do with video

Разгледајте ја палетата Pro Video од Canon и откријте нови можности за снимање видеосодржина

Без разлика дали снимате моќни независни документарци, популарни серии или наградувани филмови, Canon ќе ви понуди производ од палетата Pro Video којшто ќе ја подигне вашата креативност до нови нивоа.