legria hd video cameras

Нашата палета на видео камери LEGRIA

Палетата на HD видеокамери од Canon нуди најдобар квалитет благодарение на експертизата за обработка на слика на Canon.

Изразете ја вашата креативност

Уживајте во видеоснимки со професионален квалитет и професионална креативна контрола користејќи ја компактната, разновидна и практична LEGRIA HF G40.

Specifications

LEGRIA GX10

Раскажете ги вашите приказни со неверојатен 4k квалитет и креативна контрола на професионално ниво.

Погледнете детали

legria hf g40 image quality

Повеќе слобода за раскажување на вашата приказна: дознајте повеќе за палетата на 4K-фотоапарати од Canon

Дознајте повеќе