Каде да купите

Без разлика дали ви требаат производи од Canon за вашиот дом или вашата канцеларија, се наоѓате на вистинското место.

Canon ги продава сите свои производи преку разни канали, со цел да ги направи лесно достапни за Вас.

Каде можете да купите производи за широка потрошувачка

Каде можете да купите деловни решенија

Изберете една од опциите погоре за да пронајдете податоци за местото каде што можете да го купите производот што го барате. Ако ви треба дополнителна помош, обратете се во вашата локална канцеларија на Canon.

Производи за широка потрошувачка

За купувањата извршени преку продавницата на Canon на Ebay не важат компензации со враќање пари од страна на Canon или други промотивни понуди. Сите репарирани или половни производи немаат право на учество. Ве молиме погледнете ги промотивните правила и услови.

  • Canon
  • ...
  • Каде да се купи