Woman hit by snowball
alt text goes here

Доловете ја зимската убавина со Canon

Од снежни планини до весели прослави, фотоапаратите и печатачите од Canon ќе ви помогнат да доловите драгоцени зимски спомени.

Изберете го Canon оваа зима

Снимајте прекрасни слики, независно од временските услови или субјектите.

Нова сезона, нови производи

Неверојатен приказ на огномети, живописни бои од празничната сезона - бидете креативни со зимата со помош на овие практични фотоапарати.

Winter 2019_KAREN_Father and child cuddle outdoors under

Подготвен за снимање видеоблогови во зима

Независно дали сакате да снимате за време на зимскиот одмор или да испраќате празнични честитки на саканите, ние ќе ви понудиме соодветен фотоапарат.

Winter 2019_VLOGGERS_Young couple take selfie on mountain

Џебна големина, но моќни перформанси

Снимањето детални зимски слики е едноставно со оптички зум до 40x што е вграден во фотоапарат со џебна големина.

Winter 2019_VLOGGERS_Young couple take selfie on mountain

Фотографирајте и споделувајте

Создавајте спомени од одморите со фотоапарати и печатачи што може да ги користите кога сте во движење. Насочете, фотографирајте, печатете и споделувајте на брз и едноставен начин со семејството и пријателите.

Winter 2019_GEN Z_Girl friends blow snow into camera_(C)

Зимска инспирација

Погледнете ги сите написи

Потребна ви е помош во пронаоѓањето фотоапарат?

Употребете го нашиот избирач на фотоапарати и најдете го совршениот фотоапарат за вас.

Пронајди го мојот фотоапарат

Hands holding up Canon camera

Зачленете се за нашето списание

Добивајте ги најновите вести и информации за производите

ПРЕТПЛАТИ СЕ