Woman hit by snowball
alt text goes here

Сите фотоапарати од Canon се одликуваат со 80-годишно искуство

Сите фотоапарати од Canon се усовршени со искуство за фотографирање од повеќе децении.

Зимски понуди

Раскажете ја вашата следна приказна на ваш начин

Погледнете ја нашата зимска продажба за да добиете најдобри понуди за фотоапарати и печатачи за оваа сезона и најдобри идеи за божиќни подароци

Фотоапарати

Печатачи

Christmas Gift Ideas

Find the perfect gift for a loved one or treat yourself to a new adventure, it’s time to tell your next story.

Shop Now

Cat next to christmas tree wearing a paper crown

Божиќна креативност во украсна хартија

Зимата е волшебно време, па зошто не бидете креативни и не ја направите особено специјална оваа година? Доловете ја празничната сезона со забавни фотографии и хартиени декорации и играчки за да ја претворите оваа зима во драгоцено време за вас и вашите сакани.

Winter Cashback

Make the most of your Canon’s cashback offers this winter.

Find out more

Girl iceskating and jumping

Потребна ви е помош во пронаоѓањето фотоапарат?

Употребете го нашиот избирач на фотоапарати и најдете го совршениот фотоапарат за вас.

Пронајди го мојот фотоапарат

Hands holding up Canon camera

Зачленете се за нашето списание

Добивајте ги најновите вести и информации за производите

ПРЕТПЛАТИ СЕ

  • Canon
  • Понуди од зимска продажба и идеи за божиќни подароци