imagePROGRAF TM-305 MFP T36

Повеќефункционален печатач за големи формати со голема прецизност и вграден HDD

Побарајте информации

imagePROGRAF TM-305 MFP T36

Повеќефункционален печатач што нуди побрзо печатење и скенирање

Сигурниот imagePROGRAF TM-305 MFP T36 нуди брзо скенирање и печатење со голема прецизност и опремен е со вграден HDD и екран на допир од 15,6” што на корисниците им овозможува да уредуваат и прегледуваат скенирани документи без напор.

Преземете ја брошурата (PDF)

Брзо печатење

Зголемете ја вашата продуктивност со печатење максимум 144 стр./час (A1) со помош на главата за печатење од 1,07 инчи со 6 канали.

Прецизност на скенирање

Висококвалитетно скенирање слики и помалку сенки со технологијата SingleSensor и двете LED-светилки.

Моќен софтвер

Добијте помош за печатењето од Direct Print & Share, PosterArtist Lite, Free Layout Plus и други софтвери.

Интуитивен екран на допир од 15,6 инчи

Прегледувајте и уредувајте скенирани документи без напор преку овој практичен екран на допир од 15,6 инчи.

Мастила со пигмент

Печатење CAD-датотеки и постери со голема прецизност благодарение на уникатниот систем за мастила во 5 бои Lucia TD од Canon.

Story
TM_XXX_series_video_thumbnail_2

Спецификации за производот

Изглед

Интегриран повеќефункционален печатач

Продуктивност

Истовремено печатење и скенирање

Тип на мастило

Мастило со пигмент во 5 бои LUCIA TD

Брзина на печатење

144 стр./час (A1)

Брзина на скенирање

6 инчи во секунда во боја

Технологија за скенирање

Single Sensor

Интерфејс

Директно печатење преку USB и поддршка за PDF

Компактно куќиште

1289 x 887 mm

Погледнете ги сите спецификации

Product Specifications

Што содржи кутијата

T36 scanner

Држач за скенер и држач за AIO

2 насочувачи за хартија

3 водичи за враќање документи

Цел за калибрација

USB-мемориски уред со софтверот SmartWorks MFP (содржи PDF-документација: упатство за користење на скенерот T36 и водич за брз почеток)

Упатство за користење на скенерот T36 и водич за брз почеток.

USB3-кабел (2 метра)

Напојување со енергија

Сè-во-едно компјутер или екран на допир од 15,6"

Галерија

Поврзани производи

Погледнете како imagePROGRAF TM-305 MFP T36 може да го забрза вашето деловно работење