canon wireless presenters hero

Безжични уреди за презентации

Презентирајте со стил користејќи ги безжичните уреди за презентации со двоен ласер од Canon што се ергономски дизајнирани и практични.

 

Стилски и професионален

Уредите за презентации од Canon се стилски, професионални, интуитивни и се одликуваат со покажувачи со двоен црвен ласер, благодарение на брановата должина од 635 nm која е двојно повидлива од обичната ласерска светлина*. Тие се идеални за деловно работење, образование, медицина и инженерство.

Canon pr500-r presenter

Уред за презентации PR500-R од Canon

Безжичен уред за презентации што е компатибилен со PowerPoint или Keynote, има ефикасен опсег до 20 m и за него не е потребна инсталација

Дознајте повеќе

Canon presenters PR500-R

Прецизно управување со времето

Лесно следете го времето за време на презентациите преку LCD-екранот со задно осветлување, функција за тајмер и известувања со вибрации.

Canon precise time management

Безжични уреди за презентации

Ракувањето е едноставно благодарение на стилскиот и ергономски дизајн на куќиштето со провидни копчиња чиј распоред е наменет за практична и интуитивна употреба.

Canon presenters simple easy stylish

Преземете ја контролата, денес.

Палетата на уреди за презентации од Canon нуди стил и ергономија, како и интуитивни контроли и компатибилност со многубројни софтвери.

Canon presenters take control

* Во споредба со црвен ласер со бранова должина од 650 nm и моќ од 1 mW