УСЛУГИ

Услуги за работниот век на уредите

Оптимизирајте ги вашите канцелариски решенија од Canon, почнувајќи од поврзување во мрежа па сè до крајот на работниот век, а притоа зголемете ја контролата, безбедноста и ефикасноста.

Two suited men with their backs to the camera gaze out through a large glass office building, with one pointing upwards.

Услуги за инсталација од Canon

Професионалното претходно конфигурирање и испораката на уредите за печатење и скенирање овозможуваат побрзо пуштање во употреба, со помало нарушување на продуктивноста во деловното работење.

Two women perch on long white desks alongside computers as they chat to three colleagues sitting in front of them.

Услуга за управување со уреди

Намалете го обемот на работа на одделот за ИТ - олеснете го управувањето со уредите за печатење и скенирање со проактивна услуга за следење и оптимизирање на вашите уреди.

Други услуги

Close-up shot of a man in a crisp white shirt typing into a document on a laptop, with papers piled behind the computer.

Управувани услуги преку Cloud

Максимизирајте ја продуктивноста во канцеларијата со опрема и услуги за документи што ќе бидат прилагодени за добивање најдобри резултати од вашите деловни информации.

Overhead shot of office workers sat round an oval-shaped table on orange chairs, spread out with papers and a laptop computer.

Услуги за консултации за деловните процеси

Бидете чекор понапред од конкуренцијата - искористете го сè поголемиот дигитален свет за да ја зголемите ефикасноста и да ја подобрите интеракцијата со потрошувачите.

Blue-tinged view of a man in jeans and T-shirt referring to a clipboard while checking an IT data centre.

Поддршка и одржување

Заборавете на грижите со поддршката за уреди што е достапна 24/7, како и проактивно далечинско следење, за подобрување на перформансите на вашето решение од Canon.

Добијте максимална контрола, безбедност и ефикасност со нашите услуги за работниот век на уредите.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ