РЕШЕНИЈА ЗА ОБРАБОТКА НА СЛИКА

Решенија за обработка на видеозаписи и слики

Погледнете ги многуте области од индустријата и трговијата каде што нашите решенија за обработка на слика може да го подобрат и развијат вашето деловно работење.
alt text

Комерцијална фотографија

Дознајте како да создавате голем обем на исклучително креативни слики од производи за вашата веб-страница или каталози преку создавање економични и висококвалитетни содржини за рекламирање на вашиот производ и промовирање на вашиот бренд.

3D-фотограметрија

3D-фотограметрија е процесот на земање мерки врз основа на фотографии. Откријте како брзо и лесно да скенирате, уредувате и создавате физички предмети во дигитална средина.

alt text
GettyImages-1187651037

Кабина за фотографирање

Кабината за фотографирање е решение за снимање од типот „сѐ во едно“ коешто нуди брз и лесен начин за снимање портрети за време на различни настани и функции. Застанете, притиснете и подигнете ја фотографијата за неколку секунди. Благодарение на Canon, кабините за фотографирање се економични и практични за употреба.

SDK

Можноста за интегрирање на контролата на фотоапаратот во софтверот на деловните апликации овозможува и автоматска контрола на фотоапаратот и печатачот. Дознајте како ваквиот вид на поедноставување на сеопфатните процеси ги намалува трошоците и заштедува време.

Inspection SDK Fashion
Inspection Wind Turbines

Проверка

Многу организации се потпираат на опремата од Canon за идентификување и бележење на различен вид на податоци од важни проверки. Дознајте како специјализираните решенија за софтвер и фотоапарати од Canon ја зголемуваат ефикасноста на производствениот процес и многу други автоматизирани процеси.

Корпоративни фотографии и видеозаписи

Висококвалитетните фотографии и видеоснимки на вашата компанија се важни алатки за комуникација коишто се клучни во градењето свесност за брендот и испраќањето правилна порака до потрошувачите. Дознајте како Canon нуди ефикасни и економични начини за испраќање на вашата порака.

Corporate photography and video
Canon Camera

Биометрија

Безбедносни значки, документи за идентификација, пропусници за настани и многу повеќе. Решенијата за обработка на слика од Canon ви нудат подобри начини за заштита на вработените во вашата компанија.

Контактирајте нè

Дознајте повеќе за целосната палета производи и услуги коишто одговараат на вашите деловни потреби