Canon Social Media Hero

Canon на социјалните медиуми

Имаме локално присуство на социјалните медиуми низ EMEA за да бидеме во контакт и да ги инспирираме фотографските и деловните заедници. Придружете се во дискусијата за да ги дознаете можностите на технологијата на Canon и за да добиете совети како да го постигнете најдоброто можно ниво на обработка на слика.