Фотоапарати од Canon

Разгледајте ја палетата на фотоапарати од Canon и зголемете ја вашата креативност.
Canon Camera

Фотоапарати од Canon

Пронајдете го најдобриот фотоапарат за вас

Од модерни и преносливи инстант фотоапарати и компактни фотоапарати со фиксен објектив што се лесни и флексибилни па сè до DSLR-фотоапарати и фотоапарати без огледало со најсовремени функции, палетата фотоапарати од Canon нуди соодветно креативно решение за секого.

Нашите најнови производи
 • Interchangeable Lens Cameras

  КРЕАТИВНА ФЛЕКСИБИЛНОСТ

  Фотоапарати со заменливи објективи

  Фотоапаратите со заменливи објективи, како што се фотоапаратите EOS DSLR и фотоапаратите без огледало, се компатибилни со многубројни објективи - од брзи и неверојатно широки објективи за врвни детали па сè до телефото објективи со голем дострел што овозможуваат огромно доближување - и нудат поголема платформа за креативност.

 • PowerShot G5 X Mark II

  ЛЕСНИ И ПРЕНОСЛИВИ

  Компактни дигитални фотоапарати

  Одличен за секојдневно користење. Лесни и преносливи дигитални фотоапарати со фиксен објектив што содржат модели за лесно насочување и фотографирање па сè професионални, креативни и компактни модели. Идеални за сите кои сакаат сè-во-едно фотоапарат што е подготвен за фотографирање.

 • ПРЕНОСЛИВИ ПЕЧАТАЧИ

  Инстант фотоапарати и џебни печатачи

  Изберете помеѓу 2-во-1 модели со камери и практични огледала за автопортрети или елегантни и преносливи печатачи со паметни опции за поврзување со вашите паметни уреди - сите тие ви нудат можност за моментално печатење што е лесно достапно.

Нови производи

Нашите нови фотоапарати се дизајнирани да ја задоволат вашата страст за фотографирање и се опремени со сите најнови иновации за обработка на слика благодарение на нашето континуирано инвестирање во одделот за истражување и развој.

 • Компактни дигитални

  PowerShot PX

  Снимете ги најдрагоцените моменти во животот автоматски со помош на овој паметен фотоапарат што препознава лица и може да се поврзе со вашиот паметен уред.

 • Фотоапарати без огледало

  EOS R3

  Со брзина како суштинска карактеристика, ова е фотоапарат без огледала што го чекаа професионалните фотографи за спорт, вести и диви животни.

 • Фотоапарати без огледало

  EOS R5

  Променете ја вашата перспектива за фотоапаратите без огледало. Беспрекорните перформанси на EOS R5 ќе го подобрат начинот на кој фотографирате и снимате.

 • Фотоапарати без огледало

  EOS R6

  Без разлика што фотографирате и како фотографирате, EOS R6 ќе ви овозможи да бидете креативни на начини што никогаш досега не сте знаеле дека постојат.

 • Фотоапарати без огледало

  EOS M50 Mark II

  Создадете висококвалитетна содржина за вашата публика и внесете го својот креативен стил во сликите, видеоснимките или проследувањето во живо.

 • Компактни дигитални

  PowerShot G7 X Mark III

  Фотоапарат со опции за поврзување што снима извонредни видеоснимки и фотографии што ќе им се допаднат на вашите следбеници.

Дали ви треба помош да пронајдете фотоапарат?

Употребете ја нашата алатка за избор на фотоапарати и пронајдете го најдобриот фотоапарат за вас.

Добијте инспирација

Get Inspired е најголемиот извор на практични совети за фотографирање, водичи за купување и информативни интервјуа - сè што ви е потребно за да го пронајдете најдобриот фотоапарат или најдобриот печатач и да ја реализирате вашата следна креативна идеја.

Разгледајте го процесот за раскажување приказни на Canon

Ние, од Canon, им помагаме на луѓето да раскажуваат приказни повеќе од 80 години. Малкумина имаат видено повеќе иновации и еволуции од Mike Burnhill, нашиот специјалист за производи со повеќе од 11 години искуство. Разговаравме со Mike за минатото, сегашноста и иднината на Canon.

Canon Camera

Може да ве интересира и...

Зачленете се за нашето списание

Добивајте ги сите најнови вести и информации за производите.