ПРОИЗВОДИ

Решенија за печатење во големи формати

Целосна палета на печатачи за големи формати наменети за печатење прекрасна графика во голем формат и CAD и GIS-проекти
Canon Camera

Печатачи за големи формати

Разновидни печатачи за големи формати што се лесни за користење, за голем број апликации како технички цртежи (CAD/GIS, A1, A0 и поголеми), постери, фина уметност и фотографирање. imagePROGRAF, ColorWave и PlotWave.

Canon Camera
Colorado M-series Lifestyle

Печатачи со ролери за големи формати

Производствените печатачи со ролери Colorado со големина од 64"/1,60 метри со уникатна технологија UVgel за впечатливи кампањи со постери, неверојатни апликации за знаци, пакување, малопродажба и декорации на ентериер. До 159 m2/ч., достапни се различни опции за завршна обработка.

Печатачи за големи формати со рамно лежиште

Широк опсег на печатачи со рамно лежиште Arizona за печатење врз груби материјали за знаци и излози, декорации за ентериери, малопродажба и пакување. Со опцијата за медиуми во ролна, можете да печатите и врз флексибилни материјали.

Canon Arizona Conceptual at CEC 9632
Canon Camera

Архива на деловни производи

Разгледајте ја архивата на деловни производи од Canon за да ја најдете страницата за поддршка за вашиот печатач/скенер што не се произведува повеќе

Поддршка за вашиот печатач од Canon

Преземајте драјвери, фирмвер и упатства и добијте пристап до онлајн техничка поддршка, ресурси и решавање проблеми за вашиот печатач од Canon.

Виртуелна галерија

Погледнете што нуди интерактивната алатка за виртуелна галерија на imagePROGRAF.
Дознајте за иновациите од Canon што се вградени во овие печатачи за широки формати што нудат „нов стандард на инженерство“.

Слични производи и решенија

Сакате да дознаете повеќе за нашите решенија за печатење во големи формати?