УСЛУГИ

Поддршка и одржување

Подобрете ги перформансите на вашето решение од Canon преку намалување на нарушувањето и преку одржување на деловен континуитет со поддршката за софтвер.

Four office workers stand in pairs chatting, with two gesturing with their hands.

Поддршка за софтвер што ја нуди Canon

Максимизирајте ја вашата инвестиција во софтвер и искористете ги најновите трендови во податоците со пристапување до најновите ажурирања за производите, надградби и до стручната техничка поддршка.

Casual exposed-brick office environment, with one group crowded round a table and others working at laptops and PCs.

Далечинско управување со настани

Подобрете го корисничкото искуство и зголемете ја достапноста на вашата инфраструктура за печатење и скенирање. Надополнете ја вашата стандардна поддршка за софтвер што ја нуди Canon со проактивна услуга за поддршка.

Други услуги

Close-up shot of a man in a crisp white shirt typing into a document on a laptop, with papers piled behind the computer.

Управувани услуги преку Cloud

Максимизирајте ја продуктивноста во канцеларијата со опрема и услуги за документи што ќе бидат прилагодени за добивање најдобри резултати од вашите деловни информации.

Overhead shot of office workers sat round an oval-shaped table on orange chairs, spread out with papers and a laptop computer.

Услуги за консултации за деловните процеси

Бидете чекор понапред од конкуренцијата - искористете го сè поголемиот дигитален свет за да ја зголемите ефикасноста и да ја подобрите интеракцијата со потрошувачите.

Заштитете ја ефикасноста со проактивно следење и поддршка секогаш кога ќе ви биде потребна.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ