Софтвер

Софтвер Workspace Business

Разгледајте софтверски решенија од Canon со кои ќе ја зголемите ефикасноста во вашето работно опкружување и ќе го подобрите вашето деловно работење.

Управување со печатењето и уредите

Трошете помалку време за администрација, а повеќе време за важните деловни процеси со помош на софтвер што ќе ви овозможи лесно управување со уредите, политиките за печатење и контрола на трошоците.
Погледнете ги сите софтвери
Award-winning digital transformation in action in the office
 • uniFLOW

  Управувајте со сите ваши уреди за печатење и скенирање со едно решение.

 • uniFLOW Online

  Моќно решение за печатење и скенирање преку Cloud.

 • iWEMC

  Решение за управување со група уреди што може да се надградува и што ја зголемува продуктивноста.

 • eMaintenance

  Посветете повеќе време за главните активности на вашата организација со тоа што ќе му препуштите на eMaintenance да се грижи за управувањето и одржувањето на сите ваши повеќефункционални уреди и уреди со една функција од Canon поврзани во мрежа.

 • Cloud Connector

  Зголемете ја ефикасноста, продуктивноста и соработката со интуитивно и сигурно Cloud-решение за кое не е потребен ИТ-администратор.

 • Софтвер за скенирање документи и снимање информации

  Откријте иновативни софтвери за снимање наменети за компјутери, повеќефункционални уреди или мобилни уреди кои применуваат автоматизација и интелигенција за да го намалат бројот на рачни задачи што одземаат многу време.
  Погледнете ги сите софтвери
  Working professionals smiling and looking at a laptop
 • IRISXtract

  Решение за класификација на документи и извлекување важни податоци, автоматски.

 • IRISPowerscan

  Скенирање, снимање, подредување, индексирање и извезување на вашите документи во датотеки со можност за пребарување - со голема брзина.

 • Kofax eCopy ShareScan

  Автоматизирајте ги внатрешните и надворешните процеси со документи.

 • Scan2x

  Интелигентен софтвер за скенирање што помага во оптимизирање на деловните процеси.

 • CaptureOnTouch Pro

  Практичен и ефикасен софтвер за скенирање и организирање групи документи.

 • Управување со документи и автоматизација на процеси

  Забрзајте ја вашата дигитална трансформација со софтвер што е дизајниран да ја зголеми ефикасноста на вашите работни процеси за управување со содржини и вашите деловни процеси.
  Погледнете ги сите софтвери
  work professionals looking at laptop

  Други софтвери

  Разгледајте други софтвери создадени за оптимизирање на процесите, зголемување на продуктивноста и подобрување на квалитетот на вашето деловно работење.

  Work professional working on her laptop

  Правни документи за софтверот од Canon

  Погледнете или преземете договори за лиценца за крајни корисници (EULA), описи на услугите, правила за користење итн. за различни деловни софтверски решенија.

  ВИ ТРЕБА ПОМОШ?

  Дознајте како деловните софтвери на Canon можат да го подобрат вашето деловно работење