Софтвер

Софтвер за печатење во широк формат

Создавајте и печатете висококвалитетни материјали во широк формат на едноставен начин, со помош на решенија што ќе ја зголемат продуктивноста и ефикасноста на вашиот тим.

CAD/GIS

Овозможете побрз и поефикасен процес на печатење во широк формат со нашите софтверски решенија што се оптимизирани за апликациите CAD/GIS.
Погледнете ги сите софтвери
Working professionals smiling and looking at a laptop
 • Canon Publisher Mobile

  Печатете содржини од вашиот iPad или iPhone преку различни плотери од Canon со помош на оваа бесплатна апликација.

 • Client Tools

  Подготвувајте, прегледувајте и испраќајте документи од типот CAD/GIS со овој бесплатен софтвер за плотери.

 • Publisher Select 2

  Зголемете ја продуктивноста со овој софтвер за создавање задачи, конечни проверки и печатење.

 • Account Center

  Овој софтвер за распределување на трошоците ги следи сите активности на вашиот печатач.

 • View Station

  Практичен софтвер за гледање слики и ракување со датотеки.

 • Драјвери за печатачи за широки формати

  Автоматизација, оптимална обработка на податоци, повратни информации и многу повеќе.

 • Графика во голем формат

  Разгледајте ја нашата палета на софтвери за производствено печатење што ќе ви понудат подобра графика во голем формат и ќе ги забрзаат и олеснат вашите работни процеси.
  Погледнете ги сите софтвери
  Work professionals in the office working together
 • ONYX Thrive

  Сеопфатно решение за работни процеси што може да се надградува и контролира од секоја локација.

 • Софтвер ProCut

  Од подготовка на податоците за сечење до нивно организирање, од печатење до сечење - сето ова е можно со еден дигитален работен процес.

 • PRISMAguide XL

  Извршувајте сложени, повеќеслојни и двострани проекти и проширете го вашиот бизнис.

 • PRISMAelevate XL

  Софтверска апликација за релјефно печатење што е лесна за користење и е дизајнирана за да им помогне на графичките дизајнери и компании што нудат услуги за комерцијално и самостојно печатење да понудат висококвалитетни релјефни отпечатени материјали.

 • Фотографии/фина уметност

  Печатете фотографии и фина уметност со неверојатен квалитет, со помош на софтверите за поедноставни работни процеси.
  Погледнете ги сите софтвери
  Work professional in the office smiling at her colleague

  Знаци/постери

  Почнете самостојно да печатите постери и знаци со професионален квалитет користејќи интуитивни софтвери и решенија.
  Погледнете ги сите софтвери
  Work professionals having a meeting in the office
 • PosterArtist Lite

  Дизајнирајте и печатете одлични постери со овој практичен софтвер.

 • PosterArtist

  Софтвер за создавање постери што нуди многубројни шаблони и пристап до библиотеки за слики.

 • PRISMAguide XL

  Извршувајте сложени, повеќеслојни и двострани проекти и проширете го вашиот бизнис.

 • PRISMAelevate XL

  Софтверска апликација за релјефно печатење што е лесна за користење и е дизајнирана за да им помогне на графичките дизајнери и компании што нудат услуги за комерцијално и самостојно печатење да понудат висококвалитетни релјефни отпечатени материјали.

 • Print Shop Management

  Поедноставете го производственото печатење со вашата дигитална опрема за печатење во голем формат користејќи професионални софтверски решенија.
  Погледнете ги сите софтвери
  a group of people working together

  Други софтвери

  Разгледајте други софтвери создадени за оптимизирање на процесите, зголемување на продуктивноста и подобрување на квалитетот на вашето деловно работење.

  Work professional working on her laptop

  Правни документи за софтверот од Canon

  Погледнете или преземете договори за лиценца за крајни корисници (EULA), описи на услугите, правила за користење итн. за различни деловни софтверски решенија.

  ВИ ТРЕБА ПОМОШ?

  Дознајте како деловните софтвери на Canon можат да го подобрат вашето деловно работење