Информации


The Original is unbeatable Оригиналот е непобедлив

Оригинално мастило LUCIA од Canon

Секогаш избирајте оригинални мастила LUCIA од Canon наместо какви било други мастила што не се произведени од Canon. Никогаш не правете отстапки во квалитетот на отпечатените материјали.

17 Jan 2023
imageRUNNER ADVANCE DX: Your future, today ARTICLE

imageRUNNER ADVANCE DX: Your future, today

The way we work is changing. Learn how the imageRUNNER ADVANCE DX portfolio can support your digital transformation journey.

20 Dec 2021
Explore. Inspire. Improve. See the bigger picture Написи

Откријте. Инспирирајте. Подобрете. Погледнете ја големата слика

Дознајте како можете да ги постигнете вашите деловни цели со револуционерното размислување и пионерските иновации.

07 Aug 2018
 A step ahead of the competition Студии за анализа

Чекор понапред од конкуренцијата

Автоматизираното и прилагодено печатење ѝ помогна на компанијата Signature Gifts да ја задоволи побарувачката преку зголемување на ефикасноста и намалување на трошоците

05 May 2018
Keeping up with growing demand Студии за анализа

Во чекор со сè поголемата побарувачка

Компанијата AddComm Group го претвори печатењето со мал тираж во долготраен успех со економично инк-џет решение

05 May 2018
Digital printing unlocks potential Студии за анализа

Дигиталното печатење го открива потенцијалот

Инвестирањето во нови дигитални машини за печатење ја катапултираше компанијата Solent Design Studio во нов свет на креативност

05 May 2018
Colourful print opportunities with inkjet Студии за анализа

Инвестицијата отвори нови можности

Сигурното и ефикасното печатење на книги со мешани страници отвора нови можности за компанијата Digiforce

20 Apr 2018
P2P Automation boosts scalability Студии за анализа

Автоматизираното решение од купување до плаќање го зголемува развојот

Компанијата KEW Electrical го подобри својот процес за исплата на фактури со автоматизирани работни процеси

05 Mar 2018

Зголемете го вашиот деловен потенцијал со револуционерното размислување од Canon

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ