Иднината на снимањето

Видеокамери од Canon

Независно дали сте почетник во областа на снимањето или професионалец на кој му треба најдобар квалитет на слика, палетата на видеокамери од Canon ќе ви обезбеди врвни резултати.
Видеокамера од Canon, главен уред
Canon Camera

Cinema EOS камери

Исклучителен квалитет на слика, неограничена креативна контрола.

A woman wearing a blue shirt films with a Canon XF605 camcorder in a field of tall grass.

Професионални видеокамери

Извонредни перформанси, едноставно ракување.

MS-500

Камери со голема чувствителност

Компактни и лесни видеокамери со разновидни опции што се идеални за многубројни специјални намени.

Canon Camera

4K и Full HD-видеокамери

Без разлика дали сакате да доловувате драгоцени спомени или да уживате во вашата креативност, ние ќе ви понудиме LEGRIA видеокамера што ќе биде совршена за вас.

Canon Camera

Разгледајте ја палетата Pro Video од Canon и откријте нови можности за снимање видеосодржина

Без разлика дали снимате моќни независни документарци, популарни серии или наградувани филмови, Canon ќе ви понуди производ од палетата Pro Video којшто ќе ја подигне вашата креативност до нови нивоа.