СОФТВЕР

Софтвер за производствено и рекламно печатење

Подобрете ја секоја фаза од вашите процеси за производствено и рекламно печатење, почнувајќи од испраќање задачи па сè до испорака на дописи.

Испраќање задачи и претпечатење

Разгледајте софтверски решенија дизајнирани за забрзување на вашите процеси за испраќање задачи и претпечатење заради побрзо извршување на задачите.
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СИТЕ СОФТВЕРИ
person working on laptop
 • PRISMAprepare

  Сè-во-едно решение за подготовка на задачи, од подготовка па сè до печатење.

 • PRISMAprepare Go

  Производствени работни процеси во три лесни чекори, целосно преку Cloud.

 • PRISMAdirect

  Управување преку интернет со целиот работен процес за производствено печатење.

 • EFI MarketDirect Storefront

  Целосно софтверско решение за е-трговија и печатење од интернет, наменето за PSP.

 • Управување со производството и печатењето

  Разгледајте софтверски решенија дизајнирани за подобро управување со вашето производствено печатење, со кои ќе добиете максимално време на активна работа, ефикасност и профит.
  ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СИТЕ СОФТВЕРИ
  Man working on a computer in an office
 • PRISMAproduction

  Систем за управување со печатењето и работните процеси со високи перформанси.

 • PRISMAproduction Host

  Модули базирани на сервери што го подобруваат печатењето документи преку централен компјутер.

 • PRISMAprepare Go

  Производствени работни процеси во три лесни чекори, целосно преку Cloud.

 • PRISMAdirect

  Управување преку интернет со целиот работен процес за производствено печатење.

 • EFI Digital StoreFront

  Целосно софтверско решение за е-трговија и печатење од интернет, наменето за PSP.

 • Управување со уреди и аналитика

  Контролирајте го производственото печатење, сметководството, комуникациите и многу повеќе со нашата палета на софтвери за управување со уредите и аналитика.
  ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СИТЕ СОФТВЕРИ
  Work professionals in a meeting reviewing data on a tablet
 • PRISMAproduction

  Систем за управување со печатењето и работните процеси со високи перформанси.

 • PRISMAlytics Accounting

  Добивајте податоци за печатењето речиси во реално време за да можете брзо и лесно да ги наплатите услугите.

 • Алатки на PRISMA

  Добијте значајни информации за перформансите со кои максимално ќе ги искористите вашите уреди.

 • EFI Digital StoreFront

  Целосно софтверско решение за е-трговија и печатење од интернет, наменето за PSP.

 • Други софтвери

  Разгледајте други софтвери создадени за оптимизирање на процесите, зголемување на продуктивноста и подобрување на квалитетот на вашето деловно работење.

  Work professional working on her laptop

  Правни документи за софтверот од Canon

  Погледнете или преземете договори за лиценца за крајни корисници (EULA), описи на услугите, правила за користење итн. за различни деловни софтверски решенија.

  ВИ ТРЕБА ПОМОШ?

  Дознајте како деловните софтвери на Canon можат да го подобрат вашето деловно работење