Обратете се кај нас

Поддршка за вас

Поддршка за вашето деловно работење

Canon кариери

Посетете го нашиот дел за поддршка за кориснички производи со цел да пронајдете одговори за вашите прашања, меѓу кои и информации за поправки, софтвери за преземање, упатства за корисници и податоци за контакт со нашиот оддел за помош каде што можете да добиете и препораки за производи

Посетете го нашиот дел за поддршка за деловни производи за да добиете совети во врска со сите деловни производи и решенија. Пронајдете одговори за вашите прашања и податоци за контакт со овластен сервис и одделот за поддршка

Побарајте и аплицирајте за слободни работни места

Повеќе податоци за контакт во врска со вашите прашања за Canon

  • Посетете го прес центарот

    Во нашиот прес центар ќе најдете информации од печатот од сите деловни групации на Canon, почнувајќи од изданија од печатот и стручни водичи па сè до комплет промотивни материјали за специфични настани и огромен избор на слики.

Office Building

Canon CEE GmbH Predstavništvo Beograd

Omladinskih brigada 90v
11070 Novi Beograd
Srbija

Tel:            +381 11 3533 480
Website:    www.canon.com.mk
E-mail:       info@canon.rs