РЕШЕНИЈА ЗА ОБРАБОТКА НА СЛИКА

Корпоративни фотографии и видеоснимки

Висококвалитетните фотографии и видеоснимки на вашата компанија се важни алатки за комуникација коишто се клучни во градењето свесност за брендот и испраќањето правилна порака до потрошувачите. Canon располага со широка палета на фотоапарати, камери, објективи за емитување, решенија за проследување и работни процеси коишто нудат економични и временски ефикасни начини за усовршување на визуелниот маркетинг.
Корпоративни фотографии и видеозаписи

Корпоративни фотографии и видеоснимки

Претставете ја вашата компанија во најубавото светло

Од социјални медиуми до годишни извештаи и корпоративна комуникација, создавањето висококвалитетни слики и интерна видеосодржина помага во намалувањето на трошоците и ви овозможува да ја одржите контролата и високите стандарди. Ова е од особена важност за претставувањето на вистинската корпоративна слика за вас и испраќањето на саканата порака на правилниот начин. Нашата палета професионални фотоапарати DSLR, лесни фотоапарати без огледало и видеосистеми создаваат извонредна содржина и нудат можности за поврзување коишто се стандард во индустријата, а притоа користат објективи коишто овозможуваат неверојатен квалитет на сликата. Продолжете да читате и дознајте зошто Canon го има правилното решение за вашата компанија. Вашиот корпоративен углед е во вистинските раце.

 • Лесно создавање висококвалитетна содржина

  Лесно создавање висококвалитетна содржина

  Создавајте и споделувајте слики и видеоснимки за вашата веб-страница, внатрешна содржина, содржина за односи со јавноста или социјалните медиуми, истакнете го она што го сакате со прецизни бои и добијте одлична острина и изглед на екранот благодарение на сензорите со висока резолуција.

 • Хибридно решение за фотографии и видеоснимки

  Хибридно решение за фотографии и видеоснимки

  Сенаменски фотоапарати со интуитивна контрола коишто нудат доследна функционалност со висок квалитет и исклучителни резултати, како и можности за снимање видеоприкази и проследување, со цел споделување на вашите новости со светот.

 • Врвна сигурност

  Врвна сигурност

  Canon е препознатлив по своите производи коишто се создадени да понудат постојаност на перформансите и голема ефикасност. Приклучете ги фотоапаратите на AC-адаптер или батерија и уживајте во долгогодишната употреба благодарение на легендарната издржливост на Canon.

 • Можности за поврзување со лесна контрола

  Можности за поврзување со лесна контрола

  Уживајте во беспрекорната контрола со слободен SDK преку USB, со прецизна синхронизација.

ПРОЦЕС

Решение за секоја потреба

Корпоративната содржина зазема многу форми, како слики и видеоснимки, а сѐ почесто и како проследување во живо и емитување. Употребата на правилната опрема е од клучно значење, поради што нудиме избор на фотоапарати за секоја цел и намена.
Фотоапарати и објективи од Canon за создавање висококвалитетна содржина

Фотоапарати и објективи од Canon за создавање висококвалитетна содржина

Наградуваната палета фотоапарати и објективи со висока резолуција од Canon нуди исклучително прецизен приказ на бои и острина.


 • Изберете модел од широката палета фотоапарати без огледало, DSLR-фотоапарати и видеокамери.
 • Лесни објективи со исклучителна острина
 • Лесно поврзување со надворешни уреди

Фотографии, видеоснимки и многу повеќе

Canon е заслужен за првиот фотоапарат DSLR за целосна слика предвиден за снимање Full HD-видеоснимки, благодарение на којшто денес е развиена и цела палета кинематографски и видеокамери коишто можат да снимаат и до резолуција од 8K.


 • Системот EOS на заменливи објективи, фотоапарати и дополнителна опрема од Canon е еден од најголемите во светот
 • Палета на уреди коишто можат да снимаат кинематографска содржина, видеоснимки, да проследуваат содржина и да снимаат фотографии по цената што вам ви одговара
 • Заменувајте ги објективите на компатибилните фотоапарати брзо и лесно

Фотографии, видеоснимки и многу повеќе
Сигурност за сечиј џеб

Сигурност за сечиј џеб

Свесни сме дека времето на неактивност чини пари, поради што фотоапаратите на Canon нудат докажана сигурност и работа во неповолни услови.


 • Системот EOS е познат по легендарната издржливост и сигурност
 • Оригиналните батерии на Canon се создадени да обезбедат долготрајна активност
 • Одлична услуга по продажбата и поддршка околу изнајмување опрема и експресно сервисирање и поправка

Поврзете се и споделувајте веднаш

Снимањето одлична содржина е само првиот услов за беспрекорен работен процес. Подеднакво важно е и нејзиното споделување, поради што нашите фотоапарати се опремени со одлични можности за поврзување, како и апликации и прилагоден софтвер коишто ви овозможуваат да споделувате повеќе и подобро на сите вашите платформи.


 • Можности за поврзување преку Wi-Fi, USB и Bluetooth на палетата EOS
 • Голема поддршка за SD-мемориски картички за практичност и брзина
 • Два отвори за мемориски картички кај одредени модели

Поврзете се и споделувајте веднаш

Подобрете го вашето деловно работење

Погледнете ги многуте области од индустријата, корпоративниот свет и трговијата каде што нашите фотоапарати може да го подобрат и развијат вашето деловно работење.

 • Туризам

  Туризам

  Користете ја опремата на Canon за создавање неверојатно реална содржина при промовирањето на дестинации и сместување.

 • Спортски клубови

  Спортски клубови

  Овозможете им увид на обожавателите во секојдневните активности на вашиот клуб и градете лојалност.

 • Малопродажба

  Малопродажба

  Користете ги производите од серијата Hero на Canon за брзо и лесно создавање секојдневни објави на социјалните медиуми.

 • Храмови

  Храмови

  Проследувајте настани во живо на вашите собири со PTZ-камерите и контролорите од Canon.

Зошто Canon?

Canon е водечко име во обработката на слика повеќе од 80 години. Со големата палета на производи и решенија, ние сме лидери во дигиталната обработка на слики за широка потрошувачка, при соработката од компанија до компанија и индустриската дигитална обработка на слики, почнувајќи од примена на SDK кај фотоапарати за широка потрошувачка, владина и медицинска употреба, до примена кај професионални фотоапарати, видеокамери и објективи со неспоредлива услуга за архивирање и поддршка.

 • Фотоапарати со висока резолуција

  Фотоапарати со висока резолуција

 • Одлична палета објективи

  Одлична палета објективи

 • Прилагодени софтверски решенија

  Прилагодени софтверски решенија

Поврзани решенија

 • alt text

  РЕШЕНИЈА ЗА ОБРАБОТКА НА СЛИКА

  3D-фотограметрија

  3D-фотограметрија е процесот на земање мерки врз основа на фотографии којшто ви овозможува брзо и лесно да скенирате, уредувате и репродуцирате физички предмети.

 • GettyImages-1187651037

  РЕШЕНИЈА ЗА ОБРАБОТКА НА СЛИКА

  Кабина за фотографирање

  Решение за снимање од типот „сѐ во едно“ коешто нуди брз и лесен начин за снимање портрети за време на различни настани и функции. Застанете, притиснете и подигнете ја фотографијата за неколку секунди.

 • Inspection SDK Fashion

  РЕШЕНИЈА ЗА ОБРАБОТКА НА СЛИКА

  Комерцијална фотографија и видеографија

  Откријте како модната индустрија создава илјадници ефективни фотографии од производи секојдневно, каде брзината на создавање игра клучна улога во издвојувањето од преполниот пазар.

 • Inspection SDK Canon Developer programme

  РЕШЕНИЈА ЗА ОБРАБОТКА НА СЛИКА

  Canon Developer Programme

  Најновата веб-страница за поддршка на програмери на Canon содржи многубројни практични ресурси за заедницата на програмери на софтвер, како за деловни решенија, така и за дигитална обработка на слики.

 • Слични производи

  • Inspection EOS R5

   РЕШЕНИЈА ЗА ОБРАБОТКА НА СЛИКА

   Серија EOS R од Canon

   Палетата фотоапарати без огледало за целосна слика од Canon нуди модерен начин за создавање слики со висока резолуција коишто се одликуваат со острина и се полни со боја.

  • EOS R System

   РЕШЕНИЈА ЗА ОБРАБОТКА НА СЛИКА

   Објективи од Canon

   Објективите од Canon се препознатливи ширум светот по својата острина, издржливост и разновидност и функционираат беспрекорно со избраниот фотоапарат од Canon.

  • Inspection Speedlite EL-1

   РЕШЕНИЈА ЗА ОБРАБОТКА НА СЛИКА

   Дополнителна опрема од Canon

   Од AС-адаптери и системи за блиц до специјални филтри, па дури и роботски глави за вашиот фотоапарат, во Canon ќе ја најдете дополнителната опрема што ви е потребна.

  САКАТЕ ДА ДОЗНАЕТЕ ПОВЕЌЕ?

  Ви требаат повеќе информации?

  Ако сакате да дознаете повеќе за деловните решенија на Canon, следете го линкот Разговарајте со Canon и пополнете ги потребните информации, по што ќе ве контактира член на нашиот тим од сегментот за соработка на компании со компании којшто е одговорен за производите за професионална обработка на слики.