ПРОИЗВОДИ

Печатачи за производствено печатење и
рекламни печатачи

Трансформирајте ги вашите работни процеси со нашите печатачи за производствено печатење во голем обем

Побарајте информации

Дигитални машини за печатење

Уживајте во врвен квалитет на слика и оптимизирани брзини на печатење со нашата палета на дигитални печатачи за производствено печатење.

Погледнете дигитални машини за печатење

Canon digital press

Печатачи со континуирано снабдување

Напредни, но сепак економични, нашите печатачи со континуирано снабдување се совршени за различни апликации со трансакции и графичка уметност

Погледнете печатачи со континуирано снабдување

Canon continuous feed printer

Фотопечатачи

Уживајте во придобивките што ги нуди нашата препознатлива инк-џет технологија и создавајте слики со врвен квалитет во секое време

Погледнете печатачи за фотографии

Canon photo printer

Поврзани производи

Canon wide format printer

Печатачи за широки формати

Идеални за документи во голем формат, графика за излози и документи од CAD и GIS

Разгледајте го потенцијалот за печатење со нашата палета на рекламни печатачи и печатачи за производствено печатење

Контактирајте нé