Услуги за дигитална трансформација

Унапредете ја вашата дигитална трансформација независно од локацијата од којашто работите со помош на нашите комбинирани услуги и решенија за управување со уредите и информациите предвидени за беспрекорна интеграција на хартиениот и дигиталниот формат. Услугите за дигитална трансформација коишто можете да ги користите преку Cloud, на самата локација или во хибридно опкружување, ви овозможуваат да ги постигнете зацртаните цели за подобрување на продуктивноста, соработката, безбедноста, усогласеноста и одржливоста.
ПОБАРАЈТЕ ИНФОРМАЦИИ
An illustration of an AI person

Услуги за дигитална трансформација

Digital Transformation Service
Managed Print Services

УСЛУГИ

Управувани услуги за печатење

Создадете оптимизирана, безбедна и одржлива инфраструктура за уредот со управуваните услуги и решенија за печатење на Canon коишто можете да ги користите на начинот којшто ви одговара: преку Cloud, на самата локација или во хибридни опкружувања.

РЕШЕНИЈА

Решенија Workspace Collaboration

Сеопфатен и флексибилен пакет решенија со можност за надградба којшто овозможува оптимизација на содржината, автоматизација на процесите и управување со документите, како и поедноставување на деловните процеси.

Workspace Collaboration Solutions

НАПИС

Нови начини на работа во хибридното опкружување

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
New Ways Of Working In The ‘Hybrid’ Workspace

Интегриран екосистем

Услугите за дигитална трансформација (DTS) на Canon, што ги обединуваат нашите врвни хардверски делови и софтвери во интегриран екосистем за технологија, се дизајнирани да ви понудат поддршка во вашата дигитална трансформација. Оваа понуда нуди комбинација од управувани услуги за печатење и решенија за соработка во работниот простор што ќе ви овозможат транспарентност и контрола врз целиот работен циклус на документите.
An integrated ecosystem

Зошто Canon

Како ваш докажан партнер, Canon ќе ви помогне со секој предизвик од вашата дигитална трансформација. Ќе ве поддржиме во секој ваш чекор и ќе ви ја овозможиме потребната поддршка и услуги на вашиот пат кон успехот.

„Спојувањето на печатениот и дигиталниот медиум во идното преносно работно опкружување ќе ја наложи потребата за поефективна соработка и комуникација.“

Зголемена продуктивност

Зголемете ја продуктивноста на вашето деловно работење преку комбинирање на ефикасната инфраструктура за уредот и вредноста што се добива со автоматизацијата, напредното снимање и поврзувањето со Cloud

Подобрена соработка и подвижност

Олеснете ја соработката и далечинското работење со решенија коишто овозможуваат непречено работење без разлика на локацијата, вклучувајќи и печатење од мобилни уреди и скенирање на дигитални работни процеси.

Подобрено корисничко доживување

Ви нудиме збогатено корисничко доживување со квалитетно печатење со цел ефективно пренесување на пораката и софтвер којшто ви овозможува поголема видливост на процесите и приспособена комуникација со повеќе канали.

Зголемена безбедност на информациите

Одржување на стандардите за безбедност и усогласеност на информациите со помош на вградени решенија за безбедност на уредот и софтверски решенија коишто ги штитат деловните информации во текот на работниот циклус на документите.

Приказни поврзани со дигиталната трансформација

Дознајте како другите клиенти на Canon ги користат услугите за дигитална трансформација за да ја забрзаат својата дигитална трансформација.
Transformation Stories
 • Fujitsu optimises print

  Fujitsu го оптимизира печатењето

  Зголемување на продуктивноста, а заштеда од 35 % на трошоците за печатење

 • слика од професионални работници кои работат во канцеларија

  Record Bank

  Автоматска обработка на повеќе од 100 барања за станбени кредити дневно

 • DWF

  Прераснува во едно од најиновативните претпријатија во Европа коешто ги користи флексибилните работни процеси со документи

 • DSR

  DSR

  Поедноставено одобрување на фактури и ревидирање повратни информации со цел поголема транспарентност и контрола

 • Контактирајте со нас доколку имате повеќе информации и прашања

  Слични производи/решенија

  Разгледајте ги приспособените решенија од Canon предвидени за поткрепа на нашите услуги за дигитална трансформација

 • Document Scanning & Capture Software

  Софтвер за скенирање и снимање документи

  Намалете го бројот на рачни задачи кои одземаат многу време со нашите паметни решенија за снимање податоци

 • Document Management

  Управување со документи

  Максимизирајте ја продуктивноста и минимизирајте ги трошоците со нашите решенија за управување со документи

 • Cloud Process Automation

  Автоматизација на процеси поврзани со Cloud

  Снимајте документи, започнувајте деловни процеси и соработувајте без оглед на локацијата

 • Customer Communications Management Software

  Софтвер за управување со комуникациите со потрошувачите

  Подобрете ја интеракцијата со потрошувачите со беспрекорни комуникации во секој канал

 • Канцелариски софтвер

  Сите алатки што ви се потребни за врвни и сеопфатни решенија за канцелариски софтвер

 • Истражете повеќе

  Прочитајте повеќе за тоа како решенијата и услугите од Canon можат да ви помогнат да се приспособите на реалноста на новото хибридно работење

 • Подготовка за неочекуваното

  Концептот за секојдневното работење целосно се трансформираше и продолжува да се менува. Погледнете во што треба да вложите за да останете во чекор со брзите промени

 • Enabling the new working normal

  Овозможување на работењето во новото секојдневие

  Прочитајте како Cloud ќе има клучна улога во овозможувањето на соработката помеѓу тимовите во идното хибридно работно опкружување коешто постојано се менува

 • Adapting to tomorrow’s workspace with cloud

  Приспособување кон работниот простор од иднината со помош на Cloud

  Дознајте како да го користите Cloud за да обезбедите работно опкружување коешто ќе може да се приспособи на иднината којашто брзо се менува

 • Што да очекувате во новото работно опкружување

  Дознајте какви промени може да очекуваме во работното опкружување од новото секојдневие и како да се подготвиме