КАНЦЕЛАРИСКИ ПЕЧАТАЧИ И УРЕДИ ЗА ФАКС

ПОВЕЌЕФУНКЦИОНАЛНИ ПЕЧАТАЧИ

Печатете, копирајте, скенирајте и испраќајте факс без напор со нашата обемна палета на печатачи.
Canon imageRUNNER C3326i, irodai gép, színes A3-as nyomtató irodába

Сè-во-едно печатачи во боја

Нашите сè-во-едно печатачи во боја се дизајнирани за продуктивност и олеснување на работниот процес

 • Повеќефункционални печатачи во боја

  Серија imageRUNNER ADVANCE DX C5800

  Управувајте и обработувајте документи побрзо и побезбедно со нашите напредни и паметни повеќефункционални уреди за A3-формати во боја.
 • Повеќефункционални печатачи во боја

  imageRUNNER C3326i

  Паметен и енергетски ефикасен повеќефункционален печатач за A3-формати во боја, што поддржува голем избор на хартиени медиуми и нуди висококвалитетно печатење.
 • Повеќефункционални печатачи во боја

  Серија imageRUNNER ADVANCE C5500 ES

  Зголемете ја ефикасноста и продуктивноста во канцеларијата со повеќефункционални уреди за A3-формати што се дизајнирани да ги поддржат вашите напори за одржливост.
 • Сè-во-едно црно-бели печатачи

  Сè-во-едно канцелариски црно-бели печатачи кои нудат максимална ефикасност без намалување на квалитетот

 • Повеќефункционални црно-бели печатачи

  Серија imageRUNNER ADVANCE DX 8900

  Подобрете ги вашите можности за црно-бело печатење со најсовремена технологија на паметните повеќефункционални уреди за црно-бело печатење во A3-формат.
 • Повеќефункционални црно-бели печатачи

  Серија imageRUNNER 2900

  Издржливи, сигурни и високоефикасни повеќефункционални уреди за црно-бело печатење во A3-формат што нудат поголема безбедност.
 • Повеќефункционални црно-бели печатачи

  imageRUNNER ADVANCE 4545i ES

  Поддржете ја кружната економија и подобрете го вашиот еколошки статус со извонредни одново произведени уреди за црно-бело печатење.
 • Архивирани производи

  Разгледајте ја архивата на деловни производи од Canon за да ја најдете страницата за поддршка за моделите на печатачи или скенери што не се произведуваат повеќе.

  АЛАТКА ЗА КОНФИГУРИРАЊЕ КАНЦЕЛАРИСКИ ПЕЧАТАЧ

  ВИ ТРЕБА ПОМОШ ДА ИЗБЕРЕТЕ КАНЦЕЛАРИСКИ ПЕЧАТАЧ?

  Употребете ја нашата едноставна алатка за конфигурирање за да најдете канцелариски печатач што ќе ги задоволи вашите потреби
  Business people meeting around desk in office

  Поддршка за вашиот печатач од Canon

  Преземајте драјвери, фирмвер и упатства и добијте пристап до онлајн техничка поддршка, ресурси и решавање проблеми за вашиот печатач од Canon.

  Слични производи, решенија и услуги

 • i-SENSYS X 1861P i-SENSYS X 1871P

  ПЕЧАТАЧИ

  Квалитетно печатење како никогаш досега со нашите извонредни печатачи со една функција
 • GALLERY_Hotel Reception_Scanner on desk

  СКЕНЕРИ

  Скенирајте и складирајте документи на брз, ефикасен и сигурен начин
 • work professionals looking at laptop

  СОФТВЕР

  Подобрете го вашето деловно работење преку зголемување на ефикасноста и подобрување на перформансите со помош на нашиот софтвер Workspace Business.
 • work professionals working in an office

  УСЛУГИ

  Услуги во текот на целиот работен циклус на просторот за работа

  Со нашата широка палета на услуги можеме да ви обезбедиме поддршка за сè, почнувајќи од имплементација па сè до одржување, како и за решенија на кои им завршува работниот век.
 • Дознајте повеќе за нашите повеќефункционални печатачи.