Софтвер

Деловен софтвер

Независно дали самостојно печатите материјали во широк формат, создавате висококвалитетни рекламни материјали за потрошувачите или барате нови начини за зголемување на ефикасноста на вашите деловни процеси, ние ви нудиме софтвер што ќе ви помогне во тоа.

СОФТВЕР

Workspace Business

Заштедете време и ресурси во вашите деловни процеси со софтверот за управување, автоматизација и снимање информации.
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СИТЕ СОФТВЕРИ WORKSPACE BUSINESS
слика од професионални работници кои гледаат во документи

СОФТВЕР

Печатење во широк формат

Создавајте и печатете висококвалитетни материјали во широк формат со помош на софтвер што ќе ја зголеми продуктивноста и ефикасноста на вашиот тим.
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СИТЕ СОФТВЕРИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ ВО ШИРОК ФОРМАТ
слика од маж кој работи на лаптоп

СОФТВЕР

Производствено и рекламно печатење

Софтвер што ја подобрува секоја фаза од вашите процеси за производство и печатење, почнувајќи од испраќање задачи па сè до испорака на дописи.
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СИТЕ СОФТВЕРИ ЗА ПРОИЗВОДСТВЕНО И РЕКЛАМНО ПЕЧАТЕЊЕ
A group of work professionals in the office smiling and looking at a laptop

Слични производи и решенија

Разгледајте други производи и решенија од Canon.

Work professional working on her laptop

Правни документи за софтверот од Canon

Погледнете или преземете договори за лиценца за крајни корисници (EULA), описи на услугите, правила за користење итн. за различни деловни софтверски решенија.

ВИ ТРЕБА ПОМОШ?

Дознајте како деловните софтвери на Canon можат да го подобрат вашето деловно работење