Make It ‘22

Бидете дел од нашиот најголем, сеопфатен и интернационален настан во живо Make It ‘22 за ВИП-клиенти на Canon што се одржува уште од 2019 година, каде што ќе споделиме нови перспективи за производствено печатење и ќе ви откриеме како да им понудите уште повредни услуги на вашите корисници во овој променет свет.

Не пропуштајте ги најдобрите моменти и видеозаписите што ќе станат достапни во Мај.

Make It ‘22

Најнови вести од Canon

Дознајте нови начини за подобрување на вашето работење, со истражување на променливиот свет на обработка на слика и информации.

 • Maximise space

  imagePROGRAF TC-20 од Canon

  Печатете евтини и професионални материјали со imagePROGRAF TC-20 од Canon - печатач од 24" за на работна маса што е едноставен за користење и наменет за мали канцеларии, продавници, училишта, па дури и за работа од дома.

 • Серија imagePRESS C170

  Од мали и средни претпријатија до внатрешни оддели за печатење, добијте широк спектар на креативни апликации и поместете ги границите со серијата imagePRESS C170.

 • Поддршка за деловни корисници

  За одржување и сервисирање на уредите на Canon, постои мрежа на овластени партнери ширум земјата

 • CANON AND NT-WARE ANNOUNCE

  Microsoft Universal Print

  Решение основано врз Cloud што овозможува лесно и безбедно печатење.

 • Информации

  Создавајте попаметни работни простори и бидете чекор понапред од конкуренцијата со нашите професионални мислења, истражувања и многу повеќе. Дигитално трансформирајте го вашиот работен простор.

 • Transitioning to remote work in a hurry

  Are you prepared for a remote working future?

  Now's the time to permanently build more agility into your working practices.

 • Building a secure remote working organisation

  Keeping your data secure

  Ensure that your company data stays protected.

 • Digital transformation is the foundation for remote work

  НАПИС

  Дигиталната трансформација е основата на далечинското работење

  Далечинското работење стана потреба за многумина и наложува забрзување на дигиталната трансформација.

 • Print your business recovery

  Print your business recovery

  Printed communication as a powerful differentiator.

 • Човек како се спушта по карпа на германските Алпи, сликан во воздух со сино небо во позадина.

  Getting fit for the future

  Positive steps to digital transformation.

 • Beyond personalisation

  Go beyond personalisation

  Explore how print and data can work together to create a personalised experience.

 • imageRUNNER Advance DX

  Зголемете ја работната сила и забрзајте ја дигиталната трансформација.
  Дознајте повеќе
  Canon imageRUNNER ADVANCE DX
  two people holding tablet

  ПРОГРАМА ЗА ПАРТНЕРИ НА CANON

  Станете партнер на Canon

  Програмата за партнери на Canon нуди добро оформено искуство што резултира со достигнувања и професионално работење. Работејќи заедно за да поттикнеме развој, нашата цел е да испорачаме вредност со помош на и за нашите партнери.

  Дали ви треба поддршка?

  Преземајте драјвери, софтвер, упатства, апликации, фирмвер, најчести прашања и пристапете до порталот за самостојно услужување на Canon.

  work professionals reviewing documents

  Дознајте повеќе за целата наша палета на деловни производи и решенија