Калкулатори

Со нејзиниот стилски дизајн, нашата палета на калкулатори за во рака, за на работна маса, за канцелариско печатење и научни калкулатори е создадена за секојдневни задачи. Нашите дизајни на калкулатори нудат едноставност, стил и функција. Повеќе од 55% од нашата палета на калкулатори е делумно изработена од рециклирани материјали од производите од Canon. Ова промовира издржливост и овозможува совршен баланс помеѓу максимален стил и минимален отпад. Во нашата обемна палета на елегантни модели, можете да најдете сè, од модели со соларно напојување без батерија до модели со антибактериски копчиња, опремени со функции кои ви се потребни при секојдневните пресметки.

Essential calculators

Основна серија

Инспирирана од традиционалната изработка на Canon, основната серија нуди комбинација од едноставност, одржливост и практичност. Од преносливи модели со џебна големина до поголеми модели, овие интелигентни, стилски и лесни калкулатори нудат лесно читање и користење. Идеален придружник за деловни професионалци.

  Economical calculators

  Економична серија

  Скромна колекција со обмислен и одржлив дизајн. Создадени за во домот и за во канцеларии, овие модели се лесни, имаат дизајн на извлекување во лак и голем заоблен LCD екран за полесно исчитување на броевите.

   Scientific calculators

   Серија научни калкулатори

   Нашата палета на компактни и моќни научни калкулатори извршува до 610 различни научни и статистички функции. Совршени за професионална, училишна или универзитетска употреба, а тенкиот и лесен дизајн овозможува едноставно решение за сложените проблеми.

    Printing calculators

    Серија на калкулатори со можност за печатење

    Овие калкулатори содржат единица за брзо и долготрајно печатење кое обезбедува јасни испечатени материјали во една или две бои. Нивните ергономски тастатури и големи екрани ја зголемуваат нивната практичност и ги прават совршени за обемно користење во динамичните канцеларии. Нивните големи брзини на печатење обезбедуваат продуктивни перформанси.

    K Series

    Серија K

    Серијата K, која ја претставува палетата Chroma, е најновата серија на калкулатори од Canon која ги нагласува боите и стилот на живеење. Покрај нивните основни деловни функции, калкулаторите од серијата K го надополнуваат вашиот домашен ентериер или уредувањето во вашата канцеларија, а се изработени од рециклирани материјали од производи на Canon.

    Дали барате постари калкулатори

    Пронајдете спецификации и информации за компатибилна дополнителна опрема за постари модели на калкулатори во нашиот дел со архива за производи.