Beautiful image of trees on sand dunes at sunset taken on Canon EOS-R

Најнови производи

Запознајте се со новите производи од Canon - дизајнирани да ви помогнат во создавањето приказни за паметење

Инстант фотоапарати

Фотографирајте, печатете и лепете со џебните инстант фотоапарати каде и да сте. Овие преносливи фотоапарати со печатачи се идеални за љубителите на автопортрети бидејќи имаат огледала за совршено позирање и создаваат отпечатени материјали без мастило и без напор на кои веднаш ќе можете да им се восхитувате.

Фотоапарати без огледало

Раскажете ги утрешните приказни уште денес со извонредно квалитетни фотографии и видеоснимки. Нашите нови фотоапарати без огледало се практични за носење и ги обединуваат најдобрите карактеристики на компактните фотоапарати и DSLR фотоапаратите од Canon во компактно куќиште со заменливи објективи.

Објективи

Нашите нови објективи се одликуваат со најдобра изработка и најсовремена оптичка технологија за да добивате фотографии и видеоснимки со извонреден квалитет. Исто така, постојано ја надополнуваме нашата уникатна и обемна палета за да го пронајдете вашиот совршен објектив.

Фотоапарати и блицови

Нашите нови фотоапарати се дизајнирани да одговараат на вашата страст за фотографирање и се одликуваат со сите најнови иновации за обработка на слика благодарение на нашето континуирано инвестирање во одделот за истражување и развој. Освен тоа, со нашите најнови Speedlite блицови ќе можете да го погледнете светот во поинакво светло.

*250D (црна/сребрена боја) е најлесниот дигитален фотоапарат во светот со вграден објектив, сензор со APS-C-големина и подвижен LCD-екран. Вклучувајќи батерија и мемориска картичка, согласно CIPA-стандардите. Почнувајќи од 9 април 2019 год. (истражено од страна на компанијата Canon).

Дополнителна опрема

Системи Cinema EOS

Професионални видео камери

Повеќенаменски камери

PTZ фотоапарати

Видеокамери за широка потрошувачка

Печатачи

Независно дали сакате фотографии со прекрасни бои или сигурно и висококвалитетно печатење и скенирање документи во домот, нашите нови печатачи и сè-во-едно уреди што заштедуваат простор се опремени со најсовремени функции за врвен квалитет и паметно поврзување.

Двогледи

Најновите модели во палетата објективи со стабилизација на слика од Canon, создадени за најдобро доживување при гледањето, нудат извонредно стабилен приказ при рачно користење кога истражувате во природа или на отворено и се соодветни за многубројни настани за набљудување.

Професионални екрани

Други производи

Нашите континуирани технолошки иновации овозможуваат често надополнување на нашето портфолио со нови производи од Canon - од најнови двогледи со стабилизација на слика до самостојни скенери за фотографии и документи, ласерски печатачи и калкулатори.