Информации

Студии за анализа

Градежен институт Македонија: спокојство со Canon е-сервисот

Градежен институт Македонија: спокојство со Canon е-сервисот

Во Градежниот институт Македонија, плотерите се дел од секојдневниот работен процес. Откако се одлучија за првиот плотер од Canon, тие успеаја смело да ги оптимизираат процесите на печатење и цртање.

instant staple remover

The ‘instant staple remover’ overcomes business challenges

Homnia is a notary office. The 47 employees and 15 notaries are split between 2 sites (in Villeurbanne and Lyon). The organisation's multidisciplinary teams support and advise all professionals and individuals in all areas of notarial practice.

State-of-the-art Arizona and Colorado systems help P11

State-of-the-art Arizona and Colorado systems help P11

Thanks to its advanced fleet of modern equipment, P11 Group is able to adapt quickly to market needs.

Owner Mydisplays happy with Arizona flatbed

Flexible growth with Arizona 6100

Mydisplays meets the increasing demand for all flatbed applications in the shortest possible time and with the highest quality.

Fabulous applications with Colorado 1640

Fabulous applications with Colorado 1640

Quality and reliability are paramount at De Bink. They bought a Colorado 1640 to print fabulous applications.

Forever Rose

Студија за анализа на Forever Rose

Дознајте како MegaTank помогна во сите секојдневни задачи за печатење во овој меѓународен бутик.

Mini Professors

Студија за анализа на Mini Professors

Дознајте како MegaTank помогна во задоволувањето на потребите на оваа франшиза со континуиран брз развој.

Premer Insurance

Студија за анализа на Premier Insurance

Дознајте како MegaTank му помогна на ова семејство да го подигне деловното работење на повисоко ниво.

President of Ingenidoc talking about applications of VarioPrint i300

Ingenidoc Boosts Speeds and Productivity With Digital Inkjet

With the VarioPrint i300, Ingenidoc more than doubled their production speed for books and leaflets, enabling them to reduce turnaround times.

Fujitsu Managed Print Service Case Study

Fujitsu Managed Print Service Case Study

Transforming print with Canon managed print services.

Digital printing unlocks potential

Дигиталното печатење го открива потенцијалот

Инвестирањето во нови дигитални машини за печатење ја катапултираше компанијата Solent Design Studio во нов свет на креативност

Colourful print opportunities with inkjet

Инвестицијата отвори нови можности

Сигурното и ефикасното печатење на книги со мешани страници отвора нови можности за компанијата Digiforce

Keeping up with growing demand

Во чекор со сè поголемата побарувачка

Компанијата AddComm Group го претвори печатењето со мал тираж во долготраен успех со економично инк-џет решение

P2P Automation boosts scalability

Автоматизираното решение од купување до плаќање го зголемува развојот

Компанијата KEW Electrical го подобри својот процес за исплата на фактури со автоматизирани работни процеси

Pushing the boundaries of transactional document printing

Поместување на границите за печатење трансакциски документи

Компанијата за управување со информации Star Storage ја подобри продуктивноста со замена на 10 дигитални печатачи со можност за сечење хартија со само пет машини за печатење од Canon

 A step ahead of the competition

Чекор понапред од конкуренцијата

Автоматизираното и прилагодено печатење ѝ помогна на компанијата Signature Gifts да ја задоволи побарувачката преку зголемување на ефикасноста и намалување на трошоците

Printing smarter boosts workload by 20%

Паметното печатење ги подобрува работните процеси за 20%

Компанијата за услуги за рекламно печатење Impressa има неверојатни придобивки откако ги подобри своите можности за печатење со решението за дигитално печатење од Canon

Погледнете како деловните решенија на Canon можат да ги максимизираат вашите деловни можности

Разговарајте со нашиот тим